Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Taxis frakcioba jelenkezésem

Doug D Tomson

Ajánlott bejegyzések

Mi a neved?

Gönczöl Zsombor
Hány éves vagy? 

14
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
2-4ora
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
voltam mentos mas szerveren social gaming

Miért ezt a frakciót választanád?

azért mert nagyon szeretek vezetni és szeretem a közösséget,meg szeretnék sokat rpzni
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
igen
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )

sziasztok engem Gönczöl Zsombornak hívnak és szeretek szabadidőmbe kosarazni meg focizni.Általában kint szokam lenni ha jo az idő.Nagyon szeretek játszani gépen vagy akármin,de a barátaimmal is szeretek.Nagyon sok barátom van és nagyon kedvesnek és szeretett teljesnek mondanak.Miskolcon lakom.Van egy teknősöm akit nagyon  szeretek de az állatokat is szeretem akár vizi akár száraz földi.

IC Rész

Jelentkező neve:
Doug D Thomson
 Jelentkező születési helye, ideje:

Los Angeles,1989.08.15
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
Amanda leez
 Jelentkező apjának neve:
Jake Santos
 Előző munkahelye(i):

olajválalat

Rendelkezel jogosítvánnyal?
igen
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
Nagyon szeretek csapat munkaba lenni es nagyon szeretek csapatban jatszani.Szerintem ha egy jo vagy akár rossz közösség van akkor is lehet csapatmunka
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
1989.08.15 jöttem világra és egyben nagyon örültek nekem a szüleim.Azért jöttem ide a barátaimmal hogy egy új életet kezdjünk.És még azért jöttem ide hogy legyen pénzem és

egy szép feleségem és egy kis családom  egészsges gyerekekel.Sajnos amikor 13 éves lettem anyukám elhagyot és apukám nevelt fel.Nagyon szeretek vezetni ezért leraktam a jogosítvány és ezért is jelentkezem erre a munkára.Az álmom hogy legyen egy saját válalkozásom.Teljesen képzet vagyok a munkára.Sok helyen dolgoztam már mivel szeretek közösségbe dolgozni vagy bármit csinálni,és szeretem kiprobálni a munkahelyeket ezen szeretnék sokaig maradni mivel már emlitettem imadok vezetni.Most jelenleg Los Santosba egy kis házba élek.

•  
Edited by Doug D Tomson

• 4 weeks later...

Gratulálunk, jelentkezési lapod ELFOGADÁSRA került! Várunk meghallgatásra ((TS)) az alábbi időpontok valamelyikén:

2019.09.21 17:00 vagy 2019.09.22 17:00. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, jelezz vissza privát üzenetben.

Személyes megjegyzés: Egy próbát megér, meglátjuk mit tudsz keress fel majd TS.-en.

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.