Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Zorty jelentkezése adminsegédnek

Zorty

Ajánlott bejegyzések

/ Magamról /
- Kovács Máténak hívnak, jelenleg 15 éves vagyok. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe lakok, egy kertes házban, nagymamámmal és szüleimmel. Nekem van egy nővérem aki, jelenleg cukorbeteg. Kiskoromba megállt a fejlődésem, így kell szedni rá gyógyszert, az orvosok azt mondták a pajzsmirigyemmel volt gondom. Nekem van egy fűzőm, azt annyit takar, hogy súlyos gerincferdülésem van, így gyógytornára, és nyújtanom kell magam, és viselnem természetesen a fűzőt. Év vesztes vagyok, így most fogok felvételizni. Jó tanuló vagyok, így hamar megtudom jegyezni néhány dolgot. Kiskoromba soha sem voltam rossz, így szüleim nem nagyon panaszkodtak rám. Néha kiszoktam menni biciklizni ha rossz teteim vannak, ez nagyon ritkán szokott előfordulni, ilyenkor elszoktam felejteni mindent.  -

Magamról a játékban.
- Igazából most a rendőrség frakció vagyok. Engem nem nagyon érdekelnek, hogy mit értem el a szerveren. Nekem a legfontosabb dolog az, hogy a szerveren játszok és egy remek frakció közösség tagja vagyok és természetesen a szerver közösség tagja is lehetek. Remélem még hosszú ideig lehetek a frakció tagja, és a szerveren is.  -

Hányszor voltál adminJail-ben?
- Még nem volt! https://imgur.com/a/pmiERwu  -

Hányszor voltál bannolva a szerverről?
< Még nem volt! https://imgur.com/a/pmiERwu >

Szerinted mi egy adminisztrátor és adminsegéd feladata?

< Adminisztrátor: Szankciónálják a szabály szegő játékosokat. Kisebb és nagyobb problémákat, segítik. Pl: Falba buggolás, bugg történésekor, stb..
Adminsegéd: A kezdő játékosok, akik nem tudják a szabályzatot "oktatás"-ra szorulnak az adminsegédek végzik el. Ha egy adminisztrátor nincs adminduty-ba lehetséges szólni neki, hogy lépjen admin szolgálatba. Az adminsegéd legfőbb célja az, hogy kérdésekre válaszoljanak.
 >
Aktivitási idő?
< 3-4 óra akár 5.>

Vélemény a csapatmunkáról?
< Nagyon fontos számomra a csapatmunka. Egy frakciónak is nagyon fontos szerepet játszik, üldözéskor, járőr, és sorolhatnám. Itt az Adminsegéd chat van, és ez is fontos szerepet játszik. Ha valamikor nem ugrik be egy dolog, akkor rákérdezhetünk, vagyha valaki 1-2 órát afkol kérhetünk rá kicket. Mindenki számára nagyon fontos szerepet játszik!>

Miért engem válasszatok? 
- Elég sok dolgot tudok a szerveren kivül, és a szerveren belül is. Szeretek, segíteni embereken. Több dologra tudok figyelni, és nem nagyon tudnak felidegesíteni. -

Miért jelentkeztél adminsegédnek?
- Szeretek embereken segíteni, és a kezdő játékosoknak bemutatása, és az adminisztrátoroknak segítése. -

Pozítiv tulajdonságok:
- Kedves vagyok, segítőkész, mindenkinek próbálok segíteni, Őszinte vagyok  -
 Negatív:
- Útálom ha kihasználnak, ha lekáromkodnak elég dűhős tudok lenni, -

• Tulajdonos

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2019.08.30.-án 20:00-kor vagy  2019.08.31.-én 20:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot.

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.