Koma Létrehozva: Szeptember 1, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 1, 2019 Rólam[OOC] ~ Gergőnek hívnak, 17 éves vagyok tanuló egy informatikai szakgimnáziumban. Körübelül 4-5 éve játszok különféle RP szervereken. Szabadidőmben, sokat játszok , és edzek. Régen fociztam is, de ma már nem. ~ Rólam[IC] ~ Boris Brown-nak hívnak, 1988-ban születtem San Fierro-ban. Általános iskolát itt is végeztem el, ezután Los Santos-ba költöztünk, mivel édesapám itt kapott munkát. Így hát muszáj voltam a középiskolát már Los Santos-ban elvégezni. A szüleim, és volt tanáraim szerint, egy igen jó eszű gyerek voltam, így hát a középiskolát, elég rövid idő (2 év) alatt elvégeztem. Kitűnőre érettségiztem a város egyik legjobb középiskolájában. Már ekkor tudtam, hogy egykor egy önkormányzatnál szeretnék dolgozni. Mivel eléggé érdekelt a történelem, azon belül pedig a római jog, így hát beadtam a jelentkezésem a Harvard egyetem jogi karára. Ide 5 évig jártam, és miután megszereztem a jogi diplomámat, egy kis városi önkormányzatnál dolgoztam. Már kezdem, azt hinni, hogy ezt a helyet 'kinőttem'. ~ Tervek, célok ~ Szeretnék, azoknak eleget tenni a szerveren, akik valóban RP-zni szeretnének. A terveim pedig a következők lennének a frakcióval: 3 Részre bontanám, I.: Igazságszolgáltatás, BTK létrehozása, elfogott emberekkel való RP-zés, (pl.:bíróság). II.:Testőrség, ez magától értetődő. III.: Pártok, a játékosoknak lehetőségük lenne pártokat létrehozni, és a pártok tagjai is részt vehetnének a különféle törvényhozásokban, Eventek és sok RP lehetőség biztosítása a játékosoknak.~ Rangok ~ OOC//Inaktív, erről nem kell mit mondanom, úgy gondolom. Képviselő, A fentebb említett 'pártok' részhez tartozó rang. Próbaidős Testőr, a 'Testőrség' részhez tartozó rang. Testőr, a 'Testőrség' részhez tartozó rang. Testőrség Hadnagy, a 'Testőrség' részhez tartozó rang. Testőrség Őrnagy, a 'Testőrség' részhez tartozó rang. Testőrség Ezredes, 'Testőrség' rész vezetője, Leader joggal nem rendelkezik. Jogtanácsos, Olyasféle rang mint a 'Próbaidős Testőr', csak ez az 'Igazságszolgáltatás' részhez tartozik. Ügyvéd, bírósági RP-knél ő képviselné az alperest(vádlottat). Ügyész, Bírósági RP-knél az ő képviselné a vádat. Bíró, Aki a bírósági RP-ket vezetné. Legfőbb Ügyész, 'Igazságszolgáltatás' rész vezetője, de Leader joggal nem rendelkezik. Kúria elnök, független az előző részektől. Alkotmánybíró, független az előző részektől. Köztársasági Elnök, független az előző részektől, Leader jogokkal rendelkezik.~ Miért engem? ~ Véleményem szerint kellő RP tapasztalattal rendelkezem, hogy a frakciót vezessem, nagy valószínűséggel az adminkodás mellett is tudnám a frakciót vezetni. Valahogy megoldanám. Úgy érzem a frakciót megfelelően tudnám vezetni, mivel elképzeléseim vannak a frakcióval kapcsolatban.. ~ Tapasztalatok ~ Voltam már önkormányzat frakció tagja, egészen Ügyész rangig jutottam. Itt több mint 1 hónapig voltam a frakció tagja, majd leader váltás miatt otthagytam a frakciót, és a szervert. A szerveren vezettem már frakciót, igaz az illegál volt, de gondoltam megpróbálok megbirkózni egy legális frakció vezetésével is.. ~ Járművek, Skinek ~ 2DB, BMW M5 E60, villogóval a testőrségnek. 3DB, Audi RS4, a többi részlegnek. 1DB, limuzin, az elnökségnek. 1DB, Páncélautó, a fizetések szállításához. Skinek: https://drive.google.com/file/d/1J7drvyU-oHhKzjR0d1CYdNoY7TMwAD9e/view?usp=sharing ~ Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Még régebben mikor megismertük egymást a szerveren és felvettél az oroszba, azt kellett észre vegyem, hogy nagyon jól vezetted azt a frakciót. Én nyugodt szívvel rónám rád eme frakciót, TÁMOGATOM. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
flessh. Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Szerintem még kellene kicsit bővíteni a pályázaton, de amúgy nem rossz. Addig is TARTÓZKODOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Hello ! Admin társként ismertelek meg, és az utóbbi időben jól kijöttünk egymással, szerintem, rád lehetne bízni ezt a frakciót, mivel kézben tudnád tartani, egyben elég jó RP-ket tudnál tolni ! TÁMOGATOM ! 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Norbi147 Hozzászólva: Szeptember 3, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 3, 2019 Naon fain, én ezt a pályázatot teljes mértékben TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Boros Hozzászólva: Szeptember 3, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 3, 2019 Nekem bejön támogatom ! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rocky Hozzászólva: Szeptember 4, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 4, 2019 Megérdemled én szerintem szóval TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Cartel Alvarez Hozzászólva: Szeptember 7, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 7, 2019 Elég jó lett! TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jessica Greco Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Szia! Régebben mikor még a Bratva-t vezeted akkor látszódot ,hogy jó Leader voltál. Szerintem most is jó Leader lennél és igaz egy kicsit rövid lett ,de a lényeg benne van és tetszenek a céljaid. Szóval én TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 A frakciót nyugodtan pályázza meg egy játékos, úgy döntöttem, hogy egy meglévő frakcióhoz csatlakozom. HAJRÁ mindenkinek. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések