Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Stylton Stilson-(Illegál)Los Zetas Cartel pályázata.

Stylton Stilson

Ajánlott bejegyzések

Los Zetas története.
A Los Zetas kartellt volt mexikói kommandósok, rendőrök és katonák alapították 1999-ben. Fernando Da Santiago és Diego El Santiago a kartell vezetői. Kezdetben mintegy 30 kommandós állt át Gulf katrell szolgálatába. A Los Zetas nevet azért kapták, mert tagjaik a mexikói szövetségi rendőrség magas rangú tisztjei voltak, akiknek a rendőrségi rádiókódja Z betűvel kezdődött. A csoport első vezetője, Arturo Guzmán Decenas birtokolta a Z1 kódot. Ő és társai kezdetben csak a Gulf kartell vezetőinek testőreként szolgáltak, majd egyre több feladatot bíztak rájuk: pénzbehajtók lettek, a kábítószer-útvonalakat őrizték, és ellenséges kartellek embereire vadásztak. Amikor a Gulf kartell vezetőjét a mexikói hatóságok elfogták, a Los Zetas elkezdte önállósítani magát: rájöttek, hogy sokkal jobban keresnek, ha saját lábukra állnak, és elindítják a maguk üzletét. 2010 februárjában az egyre bővülő kommandós csoport végleg elszakadt megbízóitól, és saját drogkereskedelmi hálózatot indított, nyíltan felvállalva a harcot a legnagyobb észak-mexikói Gulf kartellnek számító ellen. Az USA kormánya szerint a Los Zetas a “technológiailag legjobban felszerelt, legprofibb és legveszélyesebb kartell mind közül”. 1999-ben a mexikói hadsereg különleges egységeiből kilépett tisztek alapították Los Zetas néven és kezdetben a Gulf kartellel kezdtek együtt dolgozni. A nevüket amúgy mexikói hadsereg egyik rádiós hívójeléről vették, hiszen a Los Zetas kifejezés a taktikai rádióbeszélgetésekben a különleges erők tisztjeire vonatkozott. Később pedig állításuk szerint az ő nevükhöz fűződik a legtöbb narkóval kapcsolatos gyilkosság, lefejezés és emberrablás. Csak ízelítőül a tevékenységükről: 2008-ban ők követték el a San Fernandóban történt leszámolást, melyben 193 ellenlábas és civil vesztette életét és sokkal inkább hasonlított egy katonai kommandó akciójára, mint egy begőzölt gengszterbanda eszetlen lövöldözésére. Olyan csekélységek mindennaposak a banda napi operatív tevékenységében, mint hogy egy rivális vezető kiiktatása érdekében bevágnak egy kézigránátot egy zsúfolt étterembe. Legutóbbi ilyen fellépésük nyolc halottat és több, mint száz sebesültet eredményezett. Egy évtized alatt a Los Zetas több tagja elesett a harcokban, de kiképző táboraiból folyamatos az utánpótlás, és hatalmas, veszélyes szervezetté nőtte ki magát: bár kezdetben kifejezetten katonai szervezet volt, az utóbbi évekre üzleti birodalommá alakult át, amely nagyvállalatokhoz hasonló gyűléseken dönt a lépéseiről, és adóztatja a befolyása alatt álló üzleti köröket is. A Los Zetas profizmusa nem véletlen: a szervezetet a mexikói hadsereg dezertált kommandósai hozták létre, akik jó pénzért átálltak a drogkartellek szolgálatába. Az Fly City riportja szerint az 1990-es években az amerikai Fort Bragg támaszponton képezték ki az elit mexikói kommandósokat térképolvasásra, katonai kommunikációra, különleges bevetésekre, könnyű és nehézfegyverek, géppuskák és automatikus fegyverek használatára. Az USA-ban kiképzett különleges alakulatot a mexikói kormány éppen a drogkartellek elleni harcra akarta használni, a Gulf kartell vezetője azonban jóval nagyobb pénzt fizetett szolgálataikért.
Kép
Saját Történet
1987.06.14. Láttam a napvilágat. Anyám egy jó ember volt apámmal. Nem éltem szegénységben, mert mindent megadtak nekem a szüleim, amire csak vártam. Az általános iskolai éveimre nem nagyon emlékszem csak arra, hogy mennyire jó volt a barátságom Fernando-val. Szinte olyanok voltunk, mint két tojás. Nem nagyon szerettem iskolába járni, nekem inkább az agyam a rosszaságokon járt. Így telt anno a napjaim.

1990.09.01. Gimnáziumba jöttem Fernandoval. Nagyon sok tanulás és fegyelem kellett ebbe az iskolába. Nagy nehezek kihútuk érettségiig, aminek nagyon örültünk. 1994.11.16. katonának soroltak be minket. 1994 végén katona lettem.

1995 közepén sikeresen elit szintű katona vagyok. Nagyon rossz időszak volt akkor. Nagyon rossz volt otthagyni a szüleimet és minden barátomat. Fernando-t máshova sorolták be. 1997.05.23-án otthagytam a katonaságot. Kiképeztek engemet ebben a 2 évben. A célzással, a lövéssel és a mozdulatokkal, hogy hogyan éljük túl a tűzharcokat. Én elit szintem voltam akkor a katonaságban, jó volt magamat úgy látni, hogy mégis valamit elértem az életben. Fernando is elit szinten volt velem együtt. Így beálltunk kommandósoknak, ami tartott 3 évet. A kommandós élet végénél anyámat és apámat fejbelőtték. Ez a levél volt az asztalon. "Fiam. Ha látod ezt a levelet akkor mi már halottak vagyunk. Csak hogy tudd, én és az édesanyád egy drogkartellt vezettünk. Mi ezt az egészet a te érdekedben csináltunk, és tudd, hogy szeretünk! Mert mi már halottak vagyunk és kell egy vezető a a Zetáknál tégedet kérlek meg!"

2000.04.15. Átvettük az irányítást én és Fernando. Nagyon furcsa volt eleinte vezetni ezt az egészet, de ráéreztünk. Beszereztünk még pár elit szintű volt katonát. Legyőzhetetlennek éreztük magunkat a drogpiacon és a harctéren is. Sok embert vesztettünk és öltünk. Az az érzés, amikor TE vezetsz egy barátoddal egy egész kartellt nagy felelősség. És odafigyelés. Nagyon kellett figyelnünk, hogy ki ellenség és ki barát. Mi mint Zeták. Semmitől nem riadtunk vissza. Ilyen volt az életem nagy része.

Kép

Rangok

1. Laboral- Ez a rang a tgfes rang lenne, ahol ő lenne a beszállító.

2. Novato- Ez a rang, a beavatás utáni rang. Újoncot jelent, ő egyenlőre csak tanulni fog a nagyobb rangúaktól, de már élhet illegális életet.

3. Segundo Miembro- Ez a rang is szintén semmivel nem változik, annyival lényegesebb hogy minden rangon új autókat lehet majd kapni.

4. Comprador De Drogas- Itt, ezen a rangon drogot kell importáljon.

5. En Armas- Itt alapvetően a tagnak az lesz a feladata hogy a fegyvereket pénzért beimportálja a frakcióba.

6. Comandante- Ezen a rangon már elérte azt a rangok, ahol már parancsolhat a tagoknak.

7. Jefe- Ez a rang igazából az Al leader-nek van fenttarta, úgy gondolom erről nem kell sokat beszéljek.

8. Conducir- Ez a Rang a Fő leader rangot ejelzi, gondolom erről se kell sokat beszéljek.

Hogyan tudsz bekerülni?

Először is kihírdetnénk, hogy beszállítókat/szállítokat keresük! Ha felhívnak az "állás" miatt, akkor jöjjön egy házszámhoz, ahol megkérjük, hogy menjen xy helyhez és hozzon el egy dobozt, ami ott fog megtalálni. Nagyon fontos, hogy ne nyissa ki és ne bukjon le! (Lesz amikor kimegyünk a sráccal egy fuvarra)
Ha megvan, akkor kérdezgetünk pár dolgot. Csinálunk majd természetesen olyat is, hogy elmegyünk vele és nézzük, hogy hogyan rpzik illetve hogyan szállítja be xy embernek amit kért. Pénzt kap, ha nem történik semmi az áruval. Több napon szállítana be nekünk dolgokat, és ha sikeresen csinálja a munkáját, akkor be lenne egy idp után avatva a frakcióba. Ezzel is egy kicsit izgalmasabb lehetne a hétköznap.

Kép

Járművek, amiket kérnénk.

-2db Mercedes G65
-2db Range Rover
-1db Maverick

A HQ amit kérnénk

Amire mi gondoltunk, az a blueberryben volt CDS illegális hq. Nekünk nagyon szimpatikus és ideális lenne. Itt a tagokkal lehetne csomó rp-t csinálni a beszállítással kapcsolatba.
Magamról OOC egy kis szöveg.

Cserenyi Norbert-nak hívnak,  Szolnokon élek édesanyámmal . Versenyszinten  kosarazok . Számítógépen a kedvenc játékaim: MTA, GTA V ,
CS:GO, Krunker.io, Skribbl.io. Nagyon sok frakciót megjártam már. Név szerint: Taxi, Szerelő, OKF, ORFK, NAV, Török/Ír maffia, Tree Top Piru, East Side Ballas, Ganton Blouevard Yankees, Mara Salvatrucha, Yakuza, Orosz maffia. Voltam alleader maffiában, illetve főleader is tisztázásig. Tudom, hogy mekkora felelőséggel jár ez az egész. Én szerintem megállnám a helyemet mint leader. Több éve rp-zek, általában maffia rp-t. De számomra ez mindig is változó volt. Nagyon szeretem a maffia rp-t, azt a stílust ami képviseli a maffia rp-t.

Edited by Stylton Stilson

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.