Alexej Mikhailov Létrehozva: Szeptember 1, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 1, 2019 (módosított) OOC Információk: Egy 14 éves srác vagyok Szegedről, A napjaim kicsit szűkösek az iskola miatt, de szerintem egy frakciót eltudnék vezetni. Hobbijaim, Horgászás, Edzés, Focizás és egy s más dolgok. 4 éve RP-zek, az a problémám hogy kicsit hirtelen haragú vagyok. De ezen tudnék változtatni. Roleplay szervereken Kb:4-5000 órám van. Amiből elég sokat a maffiákkal foglalkoztam. Jelenleg, a Yakuza felbomlása után. Elhatároztam megpróbálom ezt megpályázni, majd egy jó teamot összeálítani. IC Információk: Alexej Mikhailov vagyok, 9 éves koromban, szüleim elhagytak, majd egyedül éltem az életem az utcán. Rámtalált egy Orosz család, majd ők kezdtek el felnevelni. Kicsit, erőszakosan bántak velem és kiképeztek, a fegyverek használatára, önvédelemre. Megtanítottak Lopni, csalni hazudni. Pénzt másoltatni, és szerezni. 16 évesen, Kezembe adták az első Colt-45-ös fegyveremet. Mondtak egy nevet, és egy képet adtak hogy végezzem ki, és ha megtettem jöjjek vissza. Elindultam és a rendőrséggel volt az úr, de én odamentem lelőttem és menekültem ahogy tudtam. Hazaértem, megmutattam a nevelő szüleimnek hogy lelőttem, majd beültem az ablakba és elgondolkoztam. *Milyen lenne az igazi szüleimmel? velük is megtanultam volna ezeket?* Ezek a kérdések merültek fel bennem. 22 éves lettem, és már egyedül toltam az üzemet. Egy egész fegyver arzenál található a kocsijaimban, ezért vigyázok a rendőrökkel. És azóta ezzel foglalkozok. Frakció lehendő neve, Kiket hoznál? Russian Bratva. Én a szerveren összebarátkoztam emberekkel, és velük csinálnánk ezt a frakciót. Yakuzás emberek, főképpen. de más civil is szivesen csatlakozna. Frakció felépítése: Pakhan:Ő az egész maffia főnöke,ő irányít mindent,mindenről és mindenkiről tud ami és aki fontos.Ő dönt a rablásokról, gyilkosságokról és az üzletekről. Sovnietik:Tanácsadó,ő áll a legközelebb a főnökhöz,benne bíz meg a legjobban a főnök.Segít a döntésekben, kiszámítja a dolgokat,segít a tervezésben. :Ő a pénztáros avagy kincstárnok.Beszedi a védelmi pénzt a katonák segítségével a környék üzletembereitől,gazdagoktól és üzlet tulajdonosoktól. Obschak: Ő a pénztáros avagy kincstárnok.Beszedi a védelmi pénzt a katonák segítségével a környék üzletembereitől,gazdagoktól és üzlet tulajdonosoktól. Brigadier: Egy kisebb csoportot irányít ami katonákból áll.Munkákat és feladatokat oszt nekik,továbbítja a dolgokat a feljebbvalóktól. Boveyik: Megbízható "harcos",aki feladatokat teljesít a Brigadiernek. Shestyorka: Részt vesz az illegális életben és a gyűléseken,de még nem bizonyított eleget, még zöldfülű a maffiában. Sok dolgot ami nem olyan fontos vele csináltatnak meg. Ő viszi el a balhét. Céljaim a frakcióval kapcsolatban: A főcélom, hogy egy normális RP szabályokat tudó Közösséget alapítsak. Amivel lehet jókat játszani, rabolni, és RP-zni másfajta banda tagokkal. A főcélom, hogy az enyém legyen a frakció, és élményeket tudjak nyújtani a tagjaimnak. A Frakciójárművek: Frakció járműnek, 2db BMW M5 e60 2db BMW X5 1db Helicopter Lenne szükséges. Miért engem válasszatok? Mert szerintem, egy jó közösséget tudnék, összehozni. Akivel lehet normálisakat RP-zni, Rabolni. Mindent megbeszélnénk a tagjaimmal. A PK-kat közösen átbeszéljük szankcionáljuk. Leader tapasztalataim: Őszíntén megmondva, nagyobb szervereken még nemvezettem frakciót. De a frakció vezetéshez értek. Leader voltam, Vagy gazdag RP szervereken, vagy kissebb szervereken. De kipróbálnám magamat, egy nagyobb szerveren is. Skinek, HQ: Leader skin link: https://www.gtainside.com/en/sanandreas/skins/93968-vincent-gonitti-max-payne-2/ Tagok, Skinpack-je: https://www.gtainside.com/en/sanandreas/skins/103422-007-from-russian-with-love-james-bond-sean-connery-pack/ HQ-nak a PigPen-t gondoltam. Edited Szeptember 1, 2019 by Alexej Mikhailov Design Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Alexej Mikhailov Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Kérnék, mindenkit. Ha nemtetszik írja le. Építő jellegű kritikákat elfogadok. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Hector Valadez Lugo Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Még mindig, bandát kellene elsősorban pályázni! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
flessh. Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Sok helyen a fogalmazással probléma van, illetve ne az én topicomról másold a rangokat pl, köszi. Nem támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések