akosboss Létrehozva: Szeptember 1, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 1, 2019 (módosított) OOC RÉSZLEG: Nevem: Kovács Ákos Életkor: 14 Miért válasszanak engem?: Maximalista ember vagyok ezért a rámbizott feladatot mindig pontosan végzem. Emellett egy becsületes ember vagyok és nagyon sok tapasztalatot szeretnék szerezni ebben a munkakörben. Szeretem "lerpzni"bármit amit csinálok ezálltal az rp szabályokat ismerem. Egy értelmes ember vagyok akinek fontos a csapatmunka. És mindemellett aktiv is vagyok. Tulajdonságaim: Számomra fontos a csapatmunka ezáltal jó csapatjátékos vagyok. Nem vagyok egoista Viszont néha elég makacs vagyok de ez a helyzettől is függ. Magamról: Kovács Ákos vagyok egy viszonylag fiatal de értelmes "gyerek" idén megyek 10.be egy villanyszerelő iskolába. Közvetlen ember vagyok ezért sokan szeretnek és sokan nem. Felnőtt éveimet tetováló ként képzelem el. Szabadidőmben játszok,edzek,rajzolok. Viszonylag otthonülő tipus vagyok. És az MTA világában egyik legnagyobb álmom,hogy rendőr legyek remélem ez sikerül A felvétel menete: Fórumon található jelentkezési lap kitöltése Ts3 Beszélgetés illetve rp szabályzatról egy rövid szóbeli vizsga Illetve IC kiképzés És a jelenlegi BTK illetve Nyilvántartással teljesen egyetértek! IC RÉSZLEG: Név: Kovacs Akos Nem: Férfi Születési információk: San Fiero kórház 1994.10.23. Lakcim: Egy bmw hátsóülésén Magamról: 1994 október 23.án születtem meg egy szép napfénysugarakban gazdag délutánon Anyám 27 Apám 30 éves volt Apámmal nagyon sokat játszodtunk esténként mert csak akkor ért haza a munkából. Ő is rendőr volt.Egyik este hazajötte után elkezdtünk játszani a labdával majd jött egy telefonhivás a rendőrőrsről,hogy Bankrablás történt és hogy siessennek a San Fieroi bankhoz.Aznap este esős idő volt és nem volt mit tenni el kellett mennie apámnak. Azután nem is láttam többet miután kiment a pisztolyával a kezében az ajtón. Állitolag egy tuszt hozott ki az épületből de amint az ajtóhoz ért kapott 2 lövést a hátába. Sajnos belehalt a sérüléseibe.Viszont amielőtt elment ideadta a pótjelvényét hogy vigyázzak rá és mindig mentsem meg a bajbajutottakat. Apám nyomdokába szeretnék lépni és olyan jó lenni mint Ő. Anyámat pedig 18 évesen vesztettem el egy bandai lövöldözésben. A Grove Street mellett jöttünk el és egy bandatag lelötte a söfört azaz Anyámat hisz egy fehér bmwben ültünk és feltehetően azt hitte rendőrök vagyunk.Ezek után beteg lettem a fájdalomba és felépültem csak azért hogy az összes ilyen bandát lefüleljem és ne haljon meg egy anya se.És most itt vagyok könnyes szemmel várom hogy felvegyenek. Jellemzésem: Erős,magabiztos illetve maximalista vagyok. Önéletrajz: Edited Szeptember 1, 2019 by akosboss Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
flessh. Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Szerintem egy ilyen nagy frakció elvezetéséhez nem elég egy ilyen lap és az életkorod sem túl magas. Tartózkodom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések