Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Mathias Wind jelentkezése

Mathias

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Széles Martin Dominik -
Hány éves vagy?
- 11 éves vagyok -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 2/4 órát -
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< Nem >

Miért ezt a frakciót választanád?

< Szeretek vezetni ezért ide szeretnék jelentkezni>
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< Persze rendelkezem >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
< Sziasztok Matyi vagyok ez a becenevem szeretek az MTA-val játszani a kedvenc foglalkozásom foci és kézilabdázás. Az iskolában 5-dik osztályos vagyok.A tanulás nem az erőségem de azért azt is szoktam a gépezés mellet.Van egy kutyám akit Zénonak hívnak németjuhász a fajtálya.A kedvenc állatom a kutya. Debrecenbe lakom az Oláh Károly utcán. >

IC Rész

Jelentkező neve:
- Mathias Wind -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- Los Sntos 1983 05.13 -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Jessika Forest -
 Jelentkező apjának neve:
- Paulo Wind  -
 Előző munkahelye(i):

- Vizimentő -

Rendelkezel jogosítvánnyal?
- Persze rendelkezem -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- Jó csapatmunkában dolgozni.Mert ugye van az a mondás hogy több kéz hamar kész.És ugyebár másokat is megismerhetek. -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- 1994 Március 4.én születtem Los Santosban közelében.Egy kis faluban.Voltak álmaim is hogy egyszer nagy rendőr lezsek de azóta megváltoztam és Taxis akartam lenni.A házunkba is volt rengeteg kisautó és töbnyire taxi és ezért megváltoztam jobban szeretek vezetni.És egyszer beköltöztünk Los Santosba.Amikor mentünk megnézni az új házunkat láttam hogy mennyi taxi áll a taxik garázsában és akkor eldöntöttem,hogy taxis leszek.Amikor nagy lettem gondoltam lerakom a jogsit igaz nem elsőre sikerült de meglett. És utánna eszembe jutott hogy megpróbálkozok taxisnak jelentkezni.De előtte vettem egy kocsit.És uttána gondolkoztam ezen hogy jelentkezzek vagy mégsem nem tudtam.De uttána úgy döntöttem, hogy még is jelentkezem. -

• 3 weeks later...

Gratulálunk, jelentkezési lapod ELFOGADÁSRA került! Várunk meghallgatásra ((TS)) az alábbi időpontok valamelyikén:

2019.09.21 17:00 vagy 2019.09.22 17:00. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, jelezz vissza privát üzenetben.

Személyes megjegyzés: Egy próbát megér, meglátjuk mit tudsz keress fel majd TS.-en.

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.