Amanda Kendall Létrehozva: Szeptember 3, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 3, 2019 Panasztevő játékos IC neve: Amanda Leez Panaszra tett adminisztrátor neve: KR3MX Panasz oka: Elvileges OOC minősítés miatt örok bannt adott. Bizonyíték (videó, kép, log): A bannom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KR3MX Hozzászólva: Szeptember 3, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 3, 2019 Szia. 24 órás bant kaptál! Plusz hiányzik a bizonyíték része! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Amanda Kendall Hozzászólva: Szeptember 3, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 3, 2019 Meg tudjak nezni a bannomat Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KR3MX Hozzászólva: Szeptember 3, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 3, 2019 A bizonyíték feltüntetése, a te dolgod, nem pedig nekünk! Alapvetően ha felakarsz jönni, láthatod meddig szól a ban! És én csak 24 órát adtam neked! + Szerintem ez a stílus amit most itt képviselsz fórumon ez ugyan úgy flegma! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Nem örök ban-t kaptál, csupán 24 órát. Zárom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések