Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Andrew Lincoln jelenkezése teljes

Andrew Lincoln

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?

Lupei andrás
Hány éves vagy?
14 éves vagyok
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
1-2 órát
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
voltam már taxi frakcioba

Miért ezt a frakciót választanád?

Mert szeretem a közöséget meg it is taxis szeretnék leni.
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
mikrofon nem áll rendelkezésre se ts3 csak dc
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
Lupei András nak hivnak 15 éves vagyok.Szeretem az álatokat és van is egy cicám.Szeretem a vicces embereket.És szeretek játszani a gépen.

IC Rész

Jelentkező neve:
- Andrew Lincoln -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- 1995 Los santos -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Nagy Imola -
 Jelentkező apjának neve:
- Nagy Lorand -
 Előző munkahelye(i):

- Autoszállitó -

Rendelkezel jogosítvánnyal?
- Igen -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
-  A Rendes csapatmunka, szerintem az azt jelenti, hogy mindenki segít mindenkinek, mindenki megpróbál össze tartani a másikkal. Én is megpróbálom a másikat "szolgálni" de azt remélem, hogy ő is ugyan ezt viszonozza nekem. Ha valakit nem kedvel valaki a csapatban, az egyszerűen, ne foglalkozzon vele, de ne vitázzon, mert úgy elrontja az összhangot. És az emberek próbáljanak összetartani. -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
-  Andrew Lincoln nak hívnak, Los Santosban születtem. Elvégeztem az Általánost, a Gimnáziumot és az egyetemet. Mérnöknek tanultam, és közben megszereztem a jogosítványom. De nem tetszett meg a szakma. ezert elmentem autószerelönek azt 5 évig csináltam, majd elmentem mert nem ment nekem ez a munka tovább megöregedtem, és már úgy gondolom magamról, hogy öreg vagyok folyton egy kamiont vezetni  Ezért elmentem munkát keresni. és megtaláltam ezt a munkát már úgy érzem készen állok arra, hogy Taxi sofőrnek jelentkezzek.   -

• 2 weeks later...

Gratulálunk, jelentkezési lapod ELFOGADÁSRA került! Várunk meghallgatásra ((TS)) az alábbi időpontok valamelyikén:

2019.09.21 17:00 vagy 2019.09.22 17:00. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, jelezz vissza privát üzenetben.

Személyes megjegyzés: Egy próbát megér, meglátjuk mit tudsz keress fel majd TS.-en.

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.