Andrew Lincoln Létrehozva: Szeptember 6, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 6, 2019 OOC RÉSZ Mi a neved? Lupei andrás Hány éves vagy? 14 éves vagyok Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 1-2 órát Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? voltam már taxi frakcioba Miért ezt a frakciót választanád? Mert szeretem a közöséget meg it is taxis szeretnék leni. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? mikrofon nem áll rendelkezésre se ts3 csak dc Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Lupei András nak hivnak 15 éves vagyok.Szeretem az álatokat és van is egy cicám.Szeretem a vicces embereket.És szeretek játszani a gépen. IC Rész Jelentkező neve: - Andrew Lincoln - Jelentkező születési helye, ideje: - 1995 Los santos - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Nagy Imola - Jelentkező apjának neve: - Nagy Lorand - Előző munkahelye(i): - Autoszállitó - Rendelkezel jogosítvánnyal? - Igen - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - A Rendes csapatmunka, szerintem az azt jelenti, hogy mindenki segít mindenkinek, mindenki megpróbál össze tartani a másikkal. Én is megpróbálom a másikat "szolgálni" de azt remélem, hogy ő is ugyan ezt viszonozza nekem. Ha valakit nem kedvel valaki a csapatban, az egyszerűen, ne foglalkozzon vele, de ne vitázzon, mert úgy elrontja az összhangot. És az emberek próbáljanak összetartani. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Andrew Lincoln nak hívnak, Los Santosban születtem. Elvégeztem az Általánost, a Gimnáziumot és az egyetemet. Mérnöknek tanultam, és közben megszereztem a jogosítványom. De nem tetszett meg a szakma. ezert elmentem autószerelönek azt 5 évig csináltam, majd elmentem mert nem ment nekem ez a munka tovább megöregedtem, és már úgy gondolom magamról, hogy öreg vagyok folyton egy kamiont vezetni Ezért elmentem munkát keresni. és megtaláltam ezt a munkát már úgy érzem készen állok arra, hogy Taxi sofőrnek jelentkezzek. - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Mathias Hozzászólva: Szeptember 6, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 6, 2019 jó lett a jelentzekés ezért Támogatóm Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Andrew Lincoln Hozzászólva: Szeptember 7, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 7, 2019 elfogadod ? a jelenkezest ? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 Gratulálunk, jelentkezési lapod ELFOGADÁSRA került! Várunk meghallgatásra ((TS)) az alábbi időpontok valamelyikén: 2019.09.21 17:00 vagy 2019.09.22 17:00. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, jelezz vissza privát üzenetben. Személyes megjegyzés: Egy próbát megér, meglátjuk mit tudsz keress fel majd TS.-en. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések