Brian Soprano Létrehozva: Szeptember 10, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 10, 2019 OOC RÉSZ Mi a neved? - Ádám - Hány éves vagy? - 16 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 2-3 órát és ha kell minet a frakcióban tudom tölteni- Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < nem > Miért ezt a frakciót választanád? < Szertek vezetni a játékban és az RP-t is nagyon kedvelem és mivel emberekt szállítok tudok velük RP-zni > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Ádám-nak hívnak.Jász-Nagykun Szolnok megyében lakom.Februárban töltöm a 16. életévemet.Szeretek a szabadban a haverokkal kosarazni meg biciklizni.Néha elrjárok futni, ebből már versenyeztem is amiből szép eredményt értem el.Viszont a sok sport mellett szeretek azért gépezni is, és ha belelendülök sokáig is itt tudok ülni előtte.Nagyon szeretek motorozni, néha ki is járok az erdőbe kicsit túrázni, ez nekem nagyon nagy kikapcsolódás.Nagyon sokszor hallgatok zenét, a zene nekem megnyugvást jelent, van olyan amikor játék közben is kapcsolok zenét.Nagyon sok időt töltök a családommal, hisz a család a legfontosabb.Nyáron eljárunk a hegyekbe túrázni.Ha a barátaimmal töltöm a hétvégét akkor néha elmegyünk szórakozó helyekre bulizni > IC Rész Jelentkező neve: - Brian Soprano - Jelentkező születési helye, ideje: - 1999.06.15 Los Santos - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Evellyn Campagino - Jelentkező apjának neve: - Daniel Soprano - Előző munkahelye(i): - Édesapámnál dolgoztam - Rendelkezel jogosítvánnyal? - Persze - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Azt gondolom a legfonotosabb egy csapatban a jó összhang hisz annélkül nem ér semmit az egész.Én személy szerint nagyon jól tudok csapatban dolgozni és kijövök általában mindenkivel. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Brian Soprano vagyok Los Santosban születtem 1999.06.15.-én.Édesanyám Evellyn Campagino aki egy irodában dolgozott a Los Santosi kormányban, Édesapám Daniel Soprano akinek egy saját cége van ami fuvarozással foglalkozik. Általános iskolát Los Santosban végeztem el jó tanulmányi eredménnyel. Ezután bekerültem egy középiskolába amit nem jó azonban erős közepes tanulmányi eredménnyel zártam és egy közép szintű angol illetve alapszintű német nyelvvizsgát is letettem a középiskolás évek alatt. Kb 16 éves lehettem mikor Édesapám megtanított vezetni.18 évesen letettem a jogsit.Rengeteget köszönhetek apukámnak aki mindvégig támogatott és akitől meg is kaptam az első saját autómat. Iskola mellett amikor volt szabad időm gyakoroltam vezetni, és nagyon gyorsan belejöttem, ráéreztem a teknikájára.Mivel volt már a vezetésben tapasztalatom azonban úgy éreztem, hogy ez még kevés ezért nyáron illetve télen még abban az évben amikor megszereztem a jogosítványt elmentem egy vezetéstechnikai tanfolyamra ahol egy nagyon baráságos oktatóknak köszönhetően mára már rendkívül sokat fejlődtem, így a veszélyhelyzeteket könnyedén el tudom hárítani ,illetve lendületes és biztonságosan tudok vezetni. Első állásom édesapám magán cégénél volt ahol nagyon jól érezetem magam, becsültek apa a munkámat,és a mai napig becsüli,de mondtam neki hogy megírom ide a jelentkezésem és ha elfogadják akkor felmondok nála és elmegyek taxizni.Ő erre azt mondta hogy az én döntésem csak gondoljam át. Az apunál összegyűjtött pénzből Los Santos külvárosában vásároltam egy kis garázzsal rendelkező kertes házat illetve egy autót, amit már saját pénzből vettem meg ezért azt nagyon megbecsültem. Mivel apunál ennyire sikeres voltam úgy döntöttem folytatni szeretném tovább a sofőrködést és nagyon bízom benne, hogy ezt Önöknél tehetem meg! - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 Gratulálunk, jelentkezési lapod ELFOGADÁSRA került! Várunk meghallgatásra ((TS)) az alábbi időpontok valamelyikén: 2019.09.21 17:00 vagy 2019.09.22 17:00. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, jelezz vissza privát üzenetben. Személyes megjegyzés: Egy próbát megér, meglátjuk mit tudsz keress fel majd TS.-en. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések