JamesLeon Létrehozva: Szeptember 10, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 10, 2019 James Morellonak hívnak születem 1987-be Madridba. Apukám ell hagyot amikór 10 éves letem. Anyukámal szegényes körülmények közt éltünk. Akkor még csak 3 osztályba jártam. A tanulmányi eredményim nagyon roszak voltak mert nem voltam semeik tanárnak szimpatikus és barátaim se voltak. De nem véletlen mert sokat loptam és piszkáltam a töbieket.Egy idövel ez már normálisár fajult hogy lopok igy egyszer behivaták az anyukámat és kicsaptak a sulibol. Anyukámtol meg elvetek és intézetbe kerültem.És egy pár év eltelt és meg szöktem az intézetböl. A sporolt pénzemböl meg elmentem repülövel Los Santosba.Los Santosba volt egy ismerösöm és nem tudot segíteni.És csak enyit mondot kartell.És jártam a sötét ucákat a getokat és valakinek ismerös volt a név és monta elvezet oda. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JamesLeon Hozzászólva: Szeptember 10, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 10, 2019 James Leon is én voltam csak új nevem lett szoval nem kopiztam mert a másik jelentkezést is én irtam. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések