Igor Slawa Létrehozva: Szeptember 10, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 10, 2019 Panasztevő játékos IC neve: -Oroszko Ádám- Panaszra tett játékos IC neve -John Salvatore- Panasz oka: -PG, Emenekült miközben rátartottuk a kocsira a fegyvert. Kép és videó is van. Bizonyíték (videó, kép, log): -http://prntscr.com/p4fhq2- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Szeptember 10, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 10, 2019 Sziasztok, a PK-t én fogom bírálni. Várom John válaszát 24 órán belül! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kazuomi Akimitsu/Balázs Hozzászólva: Szeptember 10, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 10, 2019 Véleményem szerint, mivel a fegyvert nem közel tartja a kocsihoz és nem pontosan a fejemre céloz, teljesen korrekt, hogy ez ilyen kaliberű kocsival ami megindul mint annak a rendje elhajtok. Ha mondjuk, az ablakomnál állt volna a rendőr és a fejemre szegezte volna a fegyvert az esetben PG lett volna hogyha elhajtok. Viszont így nem érzem azt, hogy PG követtem volna el. Bár ezt úgy is az Admin fogja megmondani.(Amúgy meg az a gond, hogy nem voltam benne biztos hogy az egy deagle lett volna, mivel van olyan eset, hogy nem adja rá a sokkolóra a modot hanem a Deagle-nek a modját veszi fel, és én teljesen abban a hitben voltam, hogy az egy sokkoló. Tudom ott volt az rp, hogy deagle-t vesz elő de , be kell vallanom azt nem nagyon figyeltem sajnos.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Szeptember 10, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 10, 2019 Ez így is van amit írtál, ha valakinek nem a fejéhez szegezik a fegyvert, csak az autóra, amitől pedig 1-2 méterre állnak, akkor az esetben nem számít PG-nek ha elhajt az illető. A PK-t jogtalannak tartom, zárom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések