Moro Lugi Létrehozva: Szeptember 19, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 19, 2019 -OOC önéletrajz 13 éves vagyok Beninek hívnak. kék a szemem szőkés barna a hajam színe ha kell tudok adni Facebook nevet vagy dct vagy instát is. 1 2 honapja játszok a szerveren és úgy döntöttem hogy be lépek egy frakcióba 2 évet fociztam most már nem . -IC önéletrajz Moro Luginak hívnak jelenleg nem lakok sehol szeretem a Baseballt és a focit -Frakció céljaim programja mit szeretnél elérni Szeretném hogy a polgármester biztonságba legyen És hogy rend legyen a városba - Igényelni kívánt frakció járművet (milyen típust és hány darabot) hogy milyen típus az mindegy csak meg tudjam védeni a polgármestert 1 darabot szeretnék igényelni -Miért téged válaszunk? sokat vagyok fent sokat játszok 4 5 órát. Magabiztos és megbízható vagyok. van dcm Facebookom fél éve rpzek kisebb ki hagyásokkal -Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader? ha igen hol és milyen milyen frakcióé? menyi ideje: igen vagyok darkzone egy fél gazdag rp szerver szerelő vagyok 1 hete újonc leader/tulaj még nem voltam köszönöm hogy végig olvastad remélem el nyerte a tetszésed 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Szeptember 19, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 19, 2019 Szia! Ha az önkormányzathoz szeretnél jelentkezni azt itt tudod megtenni: https://forum.nextgamingrp.com/forum/127-jelentkezések-nyitva/ Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések