Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Najen Moustafa- Hard Time Hustler Crips.

Ajánlott bejegyzések

Hard Time Hustler Crips.

OOC rólam:

Pintér Máté vagyok, 13 éves. nagyon szeretek sportolni, 1 éve boxolok. Budapesten élek.

Mióta RP-zel?

körülbelül 3 éve RP-zek, néha-néha egy két hónapos kihagyással.

IC önéletrajz:

Eark Webb vagyok, 16 éves. a családom elég tehetős anyagilag, apám nagy bizniszekben él, ennyit tudok. engem nagyon nem támogatnak, amit kérek azt megkapom aztán ennyi. amikor van kedvem bemegyek a suliba, amikor nincs nem. legtöbbször inkább az utcákat járom egyedül, vagy régi spanokkal. nagyon nem bírom hogyha ugatnak, elég rossz idegzetem van. ha valakinek valami baja van leverem, vagy attól függ mit érdemel..

Frakció neve, lényege:

Hard Time Hustler Crips. egy Tiny niggerekből összeálló a legputribb gettóból "nevelkedő" niggerek. legtöbbnek szülei gazdagok, de utcákon lógnak egész nap. az egész 500 blokk ahol minden nap füveznek, lazulnak egy félt környék. mivel gyerekek nem nagyon jutnak hozzá fegyverekhez, főleg azon a környéken a felnőtt embereknek nincs pénzük ilyeneket árulni, leginkább késsel, és ököllel balhéznak. az egész egy tipikus kamaszokból össze álló baráti társaság akik azt hiszik bármit megtehetnek, kisebb boltokból lopkodnak kisebb dolgokat. folyamatosan balhéznak akivel tudnak. tiszteletet nem ismernek.

Frakció felépítése,rangok,leaderek:

Igazából tényleg nem kérnénk sok mindent, egy két stukker a leadereknek.. jó pár kés és ennyi. Bincoval szemben, a három ház lenne a HQ, a "blokk". frakció kocsikból is csak két Impalát. röviden ennyi a lényeg. rangok: shotcaller,  youngcrip,, O.Y.G., O.G. big dawg. leaderek: én, és egy barátom.

Céljaim a frakcióval kapcsolatban:

Ahogy már láthattátok, egyáltalán nem érdekel a bank rablás, vagy a dara. alig kértem pár glockot.. az lenne az álmom, hogy tudjak egy olyan bandát a szerverre hozni ami csak a színtiszta banda RP-ről szól, nem csinálnánk IC semmi mást csak a hoodon RP-znénk. nyilván beef mindíg kell más bandákkal. nagyon jó ötleteim vannak. hébe-hóba egy két boltot RP-sen kiszedünk és ennyi. mondok egy példát: mostanába nagyon elterjedt hogy minnél forgalmasabb helyen kell bunyózni, balhézni. mi mindíg kihivnánk valakit a plázához, vagy valami forgalmasabb helyre.

Igényelni kívánt járművek:

2 db impala.

Miért téged válasszunk?

Úgy gondolom hogy 3 év alatt elég jól megtanultam ezt az egész műfajt, a banda RP az MTA Roleplay világában szerintem az egyik legnehezebb dolog, ezt érteni kell, és érezni. én úgy gondolom hogy mivel régi vágyam egy saját banda egy komolyabb RP szerveren, ezért mindenkép azon lennék hogy egy hihetetlen király, hiteles bandát tudjak a szerverre hozni.

Miyen tapasztalataid vannak leaderkedés terén?

Igazából sok elég gyenge Externál szerveren volt frakcióm, de ezeket inkább hagyjuk.. sose volt még bennem akkora bátorság hogy egy frakció pályázatot írjak bármilyen komolyabb szerverre. elég kevés önbizalmam van. de most szerintem sikerülhet.

Skinek, mappolás. videó/kép.

skinek: https://www.upload.ee/files/9891467/Crip_fejlesztes.rar.htmlA mappolásban van egy skin pack is, azt hagyjátok. mappolás (és a fölösleges skin pack): https://www.upload.ee/files/10373217/MURDER_MAFIA_PIRU.rar.html

Megjegyzés:

az IC szövegbe nagyon óvatosan fogalmaztam, nem akartam fórumra trágár szavakat használni. illetve ez az első páylázatom, lehet sok mindenben hibáztam. kérlek nézzétek el nekem. a skinek és a mappolás "lopott" ezért van pl olyan nevűk hogy Murda Mafia. ezért elnézést kérek.

Edited by Najen Moustafa//Miszter

• Steven locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.