Mark Soprano Létrehozva: Szeptember 22, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 22, 2019 (módosított) Prima La Famiglia OOC Önéletrajz: Márk(Mark Soprano) a FőLeader: Márk Miklósi vagyok, 15 éves és Debreceni lakos. Hobbim a fotózás és Downhillezés. Nem rég kezdtem az utóbbi sportot, az életem részévé vált. Többi szabadidőmet a szerveren való játszásra vagy pedig a barátokkal való ökörködésre fordítom. Csegő(Marco Ricci) a FőLeader: Sziasztok! Munkácsi Csegő vagyok 14 éves jelenleg Debrecenben a Csokonaiban tanulok olasz nyelvet.Szabadidőmben általában játszok illetve biciklizek az Al-leaderekkel 8 évig úsztam de bizonyos okból abbahagytam , most "sportként" terembe néha-néha lejárok.Korosztályomhoz képest intelligensnek tartom magam és eléggé szociális típusú ember vagyok. Nagyjából ennyit tudok magamról elmondani de ezt majd TS-en , persze ha odajutunk. Mióta RP-zel?: RP-zni olyan 5-6 éve kezdtem el egy barátom ajánlásával. Azóta elég sokat fejlődtem és tanultam ezekbe a körökbe. Ic önéletrajz: Mark Soprano: Mark Soprano vagyok, 39 éves. 20 éves koromba kezdtem az egyetemet mikor is édesapám elmondta, hogy nem tisztességes úton keres pénzt a konyhára. Elmondtam én is neki, hogy mivel szeretnék foglalkozni, de ő csak azt mondta, hogyha elvégzem az egyetemet akkor lehet tán szó ilyenről. Szicíliába éltem a családommal 20 éves koromig. Ezért ott kellett hagynom az egyetemet amit nem is bánok. Édesapám megölt egy olyan embert kit nem kellett volna ezért San Fierroba kellett, hogy költözzünk. Nagy ismertségre tettem ott szert és belekeveredtem olyan dolgokba amikbe normális ember nem. Marco Ricci: Torinóban éltem meg fiatal éveimet majd az ottani gimnáziumomat elvégezve nem a továbbtanulást céloztam meg hanem elkezdtem dolgozni kisebb vállalatoknál majd kisebb-nagyobb fekete munkákkal kerestem a kenyerem. Apám egy nagy ember volt mindig is felnéztem rá, egyetlen rossz tulajdonsága hagyott bennem mélyebb nyomot ez pedig a nők iránti elenyésző tisztelet ez lett az oka hogy én és 5 féltestvérem külön városokba költöztünk.Elmúlt 5 évben Los Santos utcáit jártam és alkalmi munkákat vállaltam illetve az illegális élet is egyre csak csábít.Jelenleg itt állok 30-as éveimben én valamint a testvéreim egy valamire való életet kialakítani magunknak ha kell minden keresztül. Frakció leendő neve, kiket hoznál?: 4 jó barátom tartana velem a Prima La Famigla [Család az első] projektben, kik jártasak a maffiák működésében szervereken. Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma, stb. : A tradicionális terminológia Capo di tutti Capi - avagy a "Főnökök főnöke", a Cupola vezetője, de facto titulus a legerősebb maffiacsalád fejére Capo di Capi Re - tisztelet kifejezése, a maffia egy idősebb vagy visszavonult tagja kapja Capo Crimine - a Don, a család feje Capo Bastone - az alvezér, második a rangsorban Consigliere - tanácsadó, közvetítő a családon belül és családok között Contabile - pénzügyi tanácsadó, felügyeli és felülvizsgálja a pénzügyeket Caporegime - kapitány, aki körülbelül tíz vagy több katonából álló legénységet irányít Sgarrista vagy Soldato - katona, befutott ember a maffia tagja, aki a napi üzleti tevékenységért felel Picciotto - végrehajtó, kis ember alacsony rangú tag, aki a piszkos munkát végzi Leaderek száma: 2 Mark Soprano [Capo di tutti Capi] Marco Ricci [Capo di Capi Re] Alleaderek száma: 2 Stephen Ale [Capo Bastone] Martinez De Silva [Contabile] Céljaid a frakcióval kapcsolatban: Célom egy olyan bűnszervezet létre hozása, mely teljes mértékben megállja a helyét a szerveren. Igényelni kívánt frakció járművek: 1db Strech (Limuzin csak nem tudom, hogy hogy van jelenleg a szerveren.) 1db BMW X5 2db BMW e60 M5 1db Range Rover 1db Ford Ecoline ( Furgon, rablásos RP-khez.) 1db Helikopter Későbbiekben a frakció bővülésével kérvényeznék többet. Miért téged válasszunk?: Alkalmas lennék a feladatra mivel érett és döntés képes vagyok. Az emberek hallgatnak rám, és tisztelnek. Véleményem szerint tudnám vezetni a frakciót és akár barát akár nem, ha szabályt szeg szív fájdalom nélküli kirakom a frakcióból. Prima La Famiglia szabályzat (IC-OOC): 1. Tartsd be a szerver és a frakció szabályzatát! 2. Kerüld a fölösleges nonrp szituációkat! 3. Felejtsd el a túszejtést, az ATM fúrást, az emberrablást és a fölösleges lövöldözéseket! 4. Kerüld az admin ügyeket! Ha mégis ügybe keveredsz segítsd az admin munkáját! 5. Ts-en és OOC chaten nem vagytok maffiózók! Csak szépen és kulturáltan! 6. Kötelező megjelenni a TS megbeszéléseken! Ha nem tudsz eljönni jelezd időben! 7. Közös RP eseményen (mint például buli) szigorúan tilos nem odaillő animok használata, nem odaillő IC megnyilvánulások!!!! 8. Ne CK-zz frakció tagot engedély nélkül! 9. A frakciótól lopni szigorúan tilos és megvetendő! 10. A frakció skinjeit 2-es rangtól hordhatod. 10 szabály, úgy gondolom egy tagnak, se fog fejfájást okozni ezek betartása. Szabályzatunk megszegésével a tagok szankcióban részesülnek, mely súlyosságáról a leaderek döntenek. Milyen tapasztalataid vannak leaderség terén?: Sajnos Leader rangig egy frakcióba, jutottam el. Szóval nem sok, viszont tudom, hogy hogy mennek a dolgok Leaderként. Skinek/mapolás: https://drive.google.com/open?id=1goS7U8doHU292qFu5LKq3KEcw5-bMrT9 https://imgur.com/a/9IktsS7 A fenti imgur linken tekinthető meg a HQ amit szeretnénk. Semmi mappolásra nincs szükség csak a Jefferson Motel interiorjával. Id: 46 Edited Szeptember 25, 2019 by Mark Soprano 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kazuomi Akimitsu/Balázs Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 Szia Szépen néz ki a a lapod! Viszont kevés lett, plusz van olasz maffia a szerón, tehát bocsi de NEM TÁMOGATOM a lapodat 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
LrAgGe Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 Srácok, lehet szárazan fogok fogalmazni de ez a valóság. A mai világban az olasz maffia már nem olasz maffia, hanem egy amerikai "banda" annyira legyengült, már nincsenek olaszok benne, vagy nagyon kevés, és nincsen már vállalkozás szerű fel építés. Hadjuk már ezeket az 1980 kemény kalap, szivar, Don cuccokat, nevetséges látni. Ha editeled és ki veszed a marhaságokat, és hallgatsz másra is, akkor TÁMOGATOM, de ha nem és mész a magad feje után, akkor sajnos nem. Peac 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 Szia! A lapod szép lett, tetszik, hogy az olasz színeket raktad bele, viszont a szürke alig kiolvasható a fehér háttérben. Olasz frakció már van a szerveren, esetleg egy bandával próbálkozz meg, bővebb IC és OOC résszel. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Mark Soprano Hozzászólva: Szeptember 23, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 23, 2019 Sziasztok! Átolvastam amit írtatok. Átírtam sok mindent. LrAgGe megtettem minden a 80' évek maffiája ellen. Engemet is bántanak ezek a dolgok a illegális frakikba. Találtam skineket amik egyedik. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tyler Hayes Hozzászólva: Szeptember 23, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 23, 2019 (módosított) Jól össze írtad és előttem leírták, hogy már van olasz maffia.Én is tudom, hogy van olasz maffia de a Camorra és a La Cosa Nostra más tészta.Én igazából támogatom! Edited Szeptember 23, 2019 by Tyler Hayes 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 30, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 30, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Jelenleg csak banda pályázási lehetőség van. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések