Pulosz Létrehozva: Szeptember 24, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 24, 2019 Magamról: sziasztok magamról röviden Patrik vagy 22 éves hobbim a motorozás Magyarországon élek ipari gépész a végzetségem ebben is dolgozom Magamról a játékban: jelenleg sima civilt rp zek mivel tegnap keztem a szerveren de egyből megfogott egyébként más szerveren közel 100 ezer játszott percem van kb 5 éve rp zek Hányszor voltál admin jailben? még nem voltam admin jailban Hányszor voltál banolva? még nem voltam banolva Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata?: Admin segéd főb feladata az adminnak való segitkezés illetve a játékosoknak való válaszolás és segitése Aktivitási idő. Aktivitásom naponta több órát aktív tudok lenni kb 3-4 óra de van hogy több Mi a véleményed a csapatmunkáról? szeretek csapatban dolgozni jó csapat játékosnak gondolom magam. Miért jelentkeztél adminsegédnek? mivel szeretnék egy pörgős jó csapat tagja kenni és segiteni is ezt a csapatott Pozitív tulajdonságok.: gyors megoldó képesség Tanulékonyság aktivitás Dolgozni akarás higgat fej Negatív tulajdonságok.: néha kissé lobbanékony vagyok Kissé csöndes vagyok Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Szeptember 26, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 26, 2019 kevés, szerintem gondold át és írj egy új lapot. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 30, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 30, 2019 Kedves jelentkező! Sajnálattal közöljük, hogy a jelentkezését elutasítjuk. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések