Alekszej Slawa Létrehozva: Szeptember 25, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 25, 2019 (módosított) Magamról Sziasztok, Tamás vagyok 18 éves Budapestről. Jelenleg Szakgimnázium utolsó évében járok tehát ebben az évben érettségizek.Közgazdaságtant tanulok és később is ebben az irányban tervezem a jövőmet.A Suli mellet van bőven időm a játékra is. Jelenleg gépírást is tanulok ezért eléggé gyorsan és helyesen gépelek. Szabadidőmet leginkább a játékkal, a haverjaimmal és a barátnőmmel töltöm. Jövőben egyetemre készülök ugyan így közgazász vonalon. Eléggé céltudatos embernek tartom magam illetve a kitartásomra is elég büszke vagyok. A szerveren kb 1 hónapja játszom eléggé aktívan. RP szervereken kb 2éve játszom. Ez a szerver eléggé megfogott főleg a társaság (PD). Ts-en is napi szinten aktív vagyok. A szerveren már pár napja Ideglenes Adminsegéd vagyok és szerintem jól végzem a dolgomat. Magamról a játékban Kb egy hónapja kezdtem el játszani a szerveren egy ismerős invitálására és eléggé megtetszett már az első nap. Rendelkezem egy McLaren P1 típusú autóval és némi készpénzzel. Jelenleg a PD-frakció tagja vagyok Törzsőrmester rangban, illetve a helikopteres egység pilótája. Hosszú távon tervezek a szerveren szóval remélem ez a lista még bővül majd. A frakciómon belül úgy érzem, hogy jól teljesítek és erre vagyok a játékban a legbüszkébb. Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! 2 darab admin jailom van. https://imgur.com/MotIIQE Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! Nincsen bannom a szerveren. https://imgur.com/MotIIQE Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata?: Alaposan fejtsd ki. Admin feladata Admin feladat a játékosok segítése, a játékban adódott gondok/bajok megoldása, a szabályok betartatása illetve a játékosok tájékoztatása. A problémák higgadt, pártatlan megoldása. Adminsegéd feladata Adminsegéd feladata a játékosok kisebb kérdéseinek megválaszolása, az adminok tehermentesítése, kapcsolattartás az adminokkal. Aktivitási idő. Napi 4-5-6 Óra, hétvégén több. Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki. A csapatmunka nagyon fontos tud lenni főleg egy admin team-ben muszáj együtt dolgozni a siker érdekében, nem lehet mindent egyedül megoldani. Az aminsegédek feladatköréhe hozzá tartozik, hogy csapatban dolgozzon az aminokkal. A csapatmunka nélkülözhetetlen mint az életben úgy itt a játékban is. Miért pont téged válasszunk? Teher alatt is tudok sőt szeretek dolgozni ebből adódik, hogy a teherbírásom elég magas illetve a tűrőképességem szinte határtalan. Segítőkész embernek tartom magam aki mindig próbál a tőle telhető legpontosabb segítséget adni. Mint említettem eléggé gyorsan és helyesen gépelek tanulmányaimból adódóan. Ideiglenes adminsegédként ebben a pár napban úgy éreztem,hogy jól teljesítettem a feladataimat és ezért gondolom, hogy állandósként is megállnám a helyem. Miért jelentkeztél adminsegédnek? Azért jelentkeztem adminsegédnek mert, úgy érzem, hogy így segíthetem a szervert a fejlődésben és természetemből adódóan szeretek segíteni. Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum) Céltudatosság Segítőkészség Önfegyelem Önuralom Memória őszinteség Türelem Negatív tulajdonságok.: (4 minimum) Túlzott őszinteség Szigorúság (Kisebb)Pesszimizmus Eléggé válogatós vagyok Edited Szeptember 25, 2019 by Thomas Peterson 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Wolfren Hozzászólva: Szeptember 25, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 25, 2019 Tetszetős a lap formázása és a letisztultsága ,de azért a lap csekélyre sikeredett ,viszont TÁMOGATOM ! 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
TaylorWalker Hozzászólva: Szeptember 26, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 26, 2019 A lap véleményem szerint megállja a helyét, én sem tudtam volna jobbat. Segítőkész vagy! Jó adminsegéd lennél! TÁMOGATOM 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Szeptember 26, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 26, 2019 hi, többször is voltál idg. as, panasz nem jött rád, egy próbát megér. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tom Cravis Hozzászólva: Szeptember 28, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 28, 2019 Figyeltem őt amikor IDG volt és egész jól végezte a feladatot. TÁMOGATOM 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Szeptember 30, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 30, 2019 Szépen összeírtad, csak az írtad amit kellett. Egy próbát szerintem megérne, elvégre IDG-ként sem volt veled semmi probléma. TÁMOGATOM Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 30, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 30, 2019 Kedves jelentkező! Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 2019.09.30.-án 19:00-kor vagy 2019.10.01.-én 19:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com) Megjegyzés: Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések