Zotro Matri Létrehozva: Szeptember 27, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 27, 2019 OOC Bemutatkozás: Zitákovitcs Martin vagyok . 17 éves vagyok nem sokára betöltöm a 18 éves életkoromat,középiskolás tanuló vagyok. Az iskolán kívül sportolni szoktam. Szabadidőmben MTA-zok és a barátaimmal játszok majdnem 3 éve Gta-zok először a SAMP szerverekkel kezdtem és kb 2 éve MTA-zok. Azóta számtalan szervereken megfordultam és nem okoztam galibákat. Mottóm:"Becsüld meg azt amid van." IC Önéletrajz : Zotro Matri Születési idő / hely: 1994.04.21 Magyarország,Budapest rossz gyermek kora volt, apját nem ismerte mivel születése elött meghalt Édesanyja mindent megtett , hogy jó munkája legyen Elvégezte középiskolai végzettségét.Fizikai munkával kereste a pénzt és,hogy eltartsa az édes annyát belföldi munkája során sok emberrel megismerkedett és rossz útra tért,de majd idővel vissza tért a céljához. Visszatérve szülőföldjére megcsináltatta a jogosítványát és vett egy autót amivel itt hol kereste a kenyerét .Elkezdett magán fuvarozóként dolgozni, majd egy tűzvész során meghalt minden családtagja csak ő volt magába így nem maradt ott tovább hanem nevet váltott majd elutazott és továbbra is éli az életét. Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma stb: 9.Igazgató 8.Igazgató-Helyettes 7.Telepvezető 6.Mester Sofőr 5.Haladó Sofőr 4.buszsofőr 3.Gyakornok 2.OOC/Kirúgás 1.Ideiglenes taxis Frakció céljai, programja,amit el szeretnék érni: Elsősorban azt szeretném, hogy a frakcióban jól érezhessem magam legyen és hogy, szeressenek benne lenni.Továbbá hogy, az ügyfelek eltudjanak jutni minél hamarabb az A pontból a B pontba minél hamarabb a legrövidebb úton. Miért pont ezt a frakciót választanád?: Azért mert ez egy nyugalmas frakció és szeretek vezetni és szeretek más emberekkel találkozni. Szerinted milyen szerepe van a taxinak a szerveren? Szerinted hogyan működhet jól a frakció a szerveren?: Szerintem a Taxis Frakciónak nagy szerepe van a szerveren, mivel akinek nincs járműve vagy esetleg lerobban azoknak tökéletes.Továbbá akik megérkeznek a városba azoknak is hatalmas segítség a taxis frakció mert így nem kell gyalogolni több száz km-et Szerintem úgy működhet jól a frakció hogy, mindenki betartja a frakció szabályzatát és hogy,mindenkinek meglegyen a kötelező játszott perce. Továbbá hogy, a frakció tagjai meg tudjanak egyzeni. Miért téged válasszunk?: Megpróbálnám a legtöbbet ki hozni magamból sokat lennék fent és mert nagyon sok emberrel kedves tudok lenni Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader? Ha igen, hol, és milyen frakcióé? Mennyi ideig?: Még nem voltam Frakció Leader de remélem hogyha megválasztanak nem fognak bennem csalódni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Október 6, 2019 Megosztás Hozzászólva: Október 6, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Ui:Ezt nem ide kellett volna nyitni... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések