Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

[LOS-SANTOS] Taxitársasság Frakció

Zotro Matri

Ajánlott bejegyzések

OOC Bemutatkozás:

Zitákovitcs Martin vagyok . 17 éves vagyok nem sokára betöltöm a 18 éves életkoromat,középiskolás tanuló vagyok. Az iskolán kívül sportolni szoktam.

Szabadidőmben MTA-zok és a barátaimmal játszok

majdnem 3 éve Gta-zok először a SAMP szerverekkel kezdtem és kb 2 éve MTA-zok. Azóta számtalan szervereken megfordultam és nem okoztam galibákat.

Mottóm:"Becsüld meg azt amid van."

IC Önéletrajz :

Zotro Matri

Születési idő / hely: 1994.04.21 Magyarország,Budapest

rossz gyermek kora volt, apját nem ismerte mivel születése elött meghalt Édesanyja mindent megtett , hogy jó munkája legyen

Elvégezte középiskolai végzettségét.Fizikai munkával kereste a pénzt és,hogy eltartsa az édes annyát

belföldi munkája során sok emberrel megismerkedett és rossz útra tért,de majd idővel vissza tért a céljához.

Visszatérve szülőföldjére megcsináltatta a jogosítványát és vett egy autót amivel itt hol kereste a kenyerét .Elkezdett  magán fuvarozóként dolgozni, majd egy tűzvész során meghalt minden családtagja csak ő volt magába így nem maradt ott tovább hanem nevet váltott majd elutazott és továbbra is éli az életét.

Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma stb:

9.Igazgató

8.Igazgató-Helyettes

7.Telepvezető 

6.Mester Sofőr

5.Haladó Sofőr

4.buszsofőr

3.Gyakornok

2.OOC/Kirúgás

1.Ideiglenes taxis

Frakció céljai, programja,amit el szeretnék érni:

Elsősorban azt szeretném, hogy  a frakcióban jól érezhessem magam legyen és hogy, szeressenek benne lenni.Továbbá hogy, az ügyfelek eltudjanak jutni minél hamarabb az A pontból a B pontba minél hamarabb a legrövidebb úton.

Miért pont ezt a frakciót választanád?:

Azért mert ez egy nyugalmas frakció és szeretek vezetni és szeretek más emberekkel találkozni.

Szerinted milyen szerepe van a taxinak a szerveren? Szerinted hogyan működhet jól a frakció a szerveren?:

Szerintem a Taxis Frakciónak nagy szerepe van a szerveren, mivel akinek nincs járműve vagy esetleg lerobban azoknak tökéletes.Továbbá akik megérkeznek a városba azoknak is hatalmas segítség a taxis frakció mert így nem kell gyalogolni több száz km-et

Szerintem úgy működhet jól a frakció hogy, mindenki betartja a frakció szabályzatát és hogy,mindenkinek meglegyen a kötelező játszott perce. Továbbá hogy, a frakció tagjai meg tudjanak egyzeni. 

Miért téged válasszunk?:

Megpróbálnám a legtöbbet ki hozni magamból sokat lennék fent és mert nagyon sok emberrel kedves tudok lenni

Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader? Ha igen, hol, és milyen frakcióé? Mennyi ideig?:

Még nem voltam Frakció Leader de remélem hogyha megválasztanak nem fognak bennem csalódni.

• 2 weeks later...
  • Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.