Igor Kescha Létrehozva: Szeptember 28, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 28, 2019 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? - Kevin Horvath - Hány éves vagy? - 15- Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - napi 3 4 orat es mind et a frakiba - Jelenlegi játszott perceid száma: - 15 - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - nem Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - nem de seemta igen nav tek tuzolto - Miért ezt a frakciót választanád? - mert ki szeretnem probalni ezen a szerveren is hogy miyena frakcio - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - igen - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - haat Kevin vagyok szeretek jatszani ki szeretnem probalni est a szervert egy jo frakcioba mar jatszotam regemben seemta v2 v3 ot is voltam szok frakcioba- IC Rész Jelentkező neve: - Igor Kescha - Jelentkező születési helye, ideje: - Losantos 1999 09/27 10:01 - Jelentkező anyjának leánykori neve: Szavéta Zador Jelentkező apjának neve: - Ivan Kescha - Előző munkahelye(i): - Vizimento - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - ebe a frakcioba nagyon kell a csapat munka mert ha az ember egyedul van csapat nekul nehezeb lesz a dolga - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Kevin vagyok 15 eves vagyok szeretek sportolni meg meg gepezni ezeken a jatekokon szoktam jatszani mta gta 5 fortnite csgo the forest - Edited Szeptember 28, 2019 by Igor Kescha Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 29, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 29, 2019 Kedves jelentkező! Sajnálattal közöljük, hogy a jelentkezését elutasítjuk. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések