Adam1101 Létrehozva: Szeptember 28, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 28, 2019 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? - Auer Ádám - Hány éves vagy? - 14 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 2-3 óra - Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Voltam, Yakuzában! > Miért ezt a frakciót választanád? < Szeretném kipróbálni RP tudásomat! > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Ádám vagyok 14 éves. Faluban élek, családommal. Kedvenc sportjaim a foci futás és a kosár. 5-6 éve rpzek nagyobb RP szervereken. Az admin TGF sikerült illetve már csak a ts meghallgatás maradt hátra.> IC Rész Jelentkező neve: -Frank Collins - Jelentkező születési helye, ideje: - 1993. Január 16. Los Santos - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Rosa Da Collins- Jelentkező apjának neve: - Frank Collins- Előző munkahelye(i): - Olajszállító - Rendelkezel jogosítvánnyal? - Igen, rendelkezem. - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Csapatmunka fontos dolog. Főleg a taxitársaságban. Ha lerobbansz vagy bármi akkor a másik érted tud menni. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Frank Collins vagyok. 26 éves 10 éve élek a városban. Szüleim elhunytak. Szeretnék csatlakozni a taxitársasághoz mert a vezetés az életem egyik legfontosabb része. Szeretnék civileken segíteni a könnyeb illetve hatékonyabb A pontból B pontra jutni. Jogosítvánnyal rendelkezem. Ismerek néhány taxist aki mondta hogy keresnek embereket a munkába. Úgy gondoltam az elszántságom határtalan, és úgy döntöttem hogy jelentkezek. Megfelelő embernek érzem magam erre a célra mert mint mondottam segíteni szeretnék a civileknek, illetve rendelkezem jogosítvánnyal!- Edited Szeptember 28, 2019 by Adam1101 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Október 4, 2019 Megosztás Hozzászólva: Október 4, 2019 Gratulálunk, jelentkezési lapod ELFOGADÁSRA került! Várunk meghallgatásra ((TS)) az alábbi időpontok valamelyikén: 2019.10.05 17:00 vagy 2019.10.06 15:00. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, jelezz vissza privát üzenetben. Személyes megjegyzés: Egy próbát megér, meglátjuk mit tudsz keress fel majd TS.-en. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések