Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Taxi Pályázása

Dough Thommas

Ajánlott bejegyzések

980px-Insignia_Hungary_OMSZ_v1.svg.png

OOC önéletrajz

Kökény Tamásnak  hivnak 14 éves vagyok. Október 10-én leszek 15 éves. Szerbiában élek azon belül Szabadkán. Szeretek focizni és horgászni igy egyben ez is a hobbym.  Szabadidőmben focizok, gépezek néha lemegyek horgászni.

IC önéletrajz

Dough Thomas-nak hivank. 1990-ben láttam meg napvilágot. Közlekedési egyetemet végeztem 1 éve és eddig magán taxiválalatnál dolgoztam. Szüleimet sajnos 2000-ben elvesztettem, örökbefogadtak és ott voltam 2015 ig aikor  vettem magamnak 1 házat és azóta magam élek a kutyámmal Turbóval. 

Frakció felépítése

Rangok:

Próbaidős Taxis

Haladó Taxis

Profi Taxis

Betanitó

Telephelyvezető-helyettes

Telephelyvezető

Igazgató-Helyettes

Igazgató

Vezérigazgató

Leader:Dough Thommas(1db)

Alleaderek:Egyenlőre egy sem.

Frakció céljai, programja, mit szeretnél elérni

A frakció célja hogy kialakuljon a szerveren egy jó társaság aki utasokat  szálit. Lehet minket hivni ha nincs kocsid és fuvar kell STB.

Azt szeretném elérni a frakcióbal, hogy legyen sok tagunk akik aktívak és jól végzik a munkájukat.

Miért pont ezt a frakciót választanád?

Mert más szerveren is voltam már Taxi leader és ott is élveztem csak sajnos nem volt rá több időm igy le kellett adjam.

Szerinted milyen szerepe van a taxinak a szerveren? Szerinted hogyan működhet jól a frakció a szerveren?

A taxi társaság szerepe, hogy szálitsa az utasokat A pontból B be.

A  szerveren csak si ugy müködhet jól a frakció ha van elegendő tag a frakcióban és aktivak is mivel ha nincs aktiv tagunk akkor igazából mintha nem is lenne a szerveren taxi.

Igényelni kívánt frakció járművek

M5, Audi a8, Vontató, busz

Miért téged válasszunk?

Nem kényszeritelek tikteket, hogy engem válasszatok de ugy érzem elég érett vagyok ehez a feladathoz és mint emlitettem  is már, hogy van tapasztalatom más(nagyobb) szerveren. Igy ugy érzem , hogy van esélyem.

Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader? Ha igen, hol, és milyen frakcióé? Mennyi ideig?

Igen voltam már más szerveren Frakció leader . PL:OMSZ, Taxi, STB. A See Mta V2 szerverén voltam Taxi illetve OMSZ leader is 4-5 hónapot, csak nem volt már rá időm igy leadtam különben vittem volna tovább ott a frakciót.

Edited by Tomy

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.