henrik123 Létrehozva: Szeptember 29, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 29, 2019 OOC RÉSZ Mi a neved? - Jankó Henrik. - Hány éves vagy? - 14 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? -Napi 2. vagy 3. órát tudok fent lenni ez kedvtől meg a tanulástól függ. - Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < igen voltam a taxi társaságban 2 szer is és utolsó eséllyel szeretnék jelentkezni. > Miért ezt a frakciót választanád? < Mert szeretem az autóval kapcsolatos témát és forgalmat. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? <Igen és ha hívnak akkor megyek is. > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Én egy 14 éves srác vagyok Amint tudjátok engem Jankó Henrik-nek hívnak. Szeretek kosarazni/Sportolni. Nem nagyon szeretem az iskolát főképp mert 8. ik os vagyok. Az iskolával kapcsolatosan rá lehet jönni hogy nem nagyon szeretek tanulni. Leginkább gépezni szeretek. Kedvenc autó márkám a Bmw . > IC Rész Jelentkező neve: - Drake Morello.- Jelentkező születési helye, ideje: - Sanfiero. 1967.Július.19. - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Luis Ananabel. Annabell leánykori neve. - Jelentkező apjának neve: - Drake Morello. - Előző munkahelye(i): - olajszállító. - Rendelkezel jogosítvánnyal? - igen. - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Legyenek megértőek és barátságosak. Ne kapják fel mindenen magukat. Ne szegjenek szabályt.- Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) -Engem amint már lehet tudni Drake Morellonak hivnak. Én 1967-es születési ember vagyok. Iskolai végzetségem: Sanfieroi Autó és Forgalmi Iskola / 1 Diplomával rendelkezem. Szeretem az autókat legfőképp a taxis autókat. Szeretek enni-inni jókat bulizni . Viszont nem szeretem ha durván parancsolnak nekem. Lakóhelyem: Palomino Creek. Rainbow utca.29 Irányítószám 2210. Kétszer voltam már taxis csak nem viselkedtem annyira jól és ki lettem tessékelve de azóta tanultam a hibáimból és egy utolsó esélyt szeretnék kérni a taxi főnöktöl. - Edited Szeptember 21 by norbi0828 bővítés Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Október 6, 2019 Megosztás Hozzászólva: Október 6, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a lapod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Ui:Sok az adminjail... 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések