Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Drake Morello Losantosi Txi Társaság

henrik123

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Jankó Henrik. -
Hány éves vagy?
- 14 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
-Napi 2. vagy 3. órát tudok fent lenni ez kedvtől meg a tanulástól függ. -
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< igen voltam a taxi társaságban 2 szer is és utolsó eséllyel szeretnék jelentkezni. >

Miért ezt a frakciót választanád?

< Mert szeretem az autóval kapcsolatos témát és forgalmat.   >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
<Igen és ha hívnak akkor megyek is.   >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )

<  Én egy 14 éves srác vagyok Amint tudjátok engem Jankó Henrik-nek hívnak. Szeretek kosarazni/Sportolni. Nem nagyon szeretem az iskolát főképp mert 8. ik os vagyok. Az iskolával kapcsolatosan rá lehet jönni hogy nem nagyon szeretek tanulni. Leginkább gépezni szeretek. Kedvenc autó márkám a Bmw :) . >

IC Rész

Jelentkező neve:
- Drake Morello.-
 Jelentkező születési helye, ideje:
- Sanfiero. 1967.Július.19.  -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Luis Ananabel. Annabell leánykori neve. -
 Jelentkező apjának neve:
Drake Morello. -
 Előző munkahelye(i):

-  olajszállító.  -

Rendelkezel jogosítvánnyal?
- igen. -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- Legyenek megértőek és barátságosak. Ne kapják fel mindenen magukat. Ne szegjenek szabályt.-
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
-Engem amint már lehet tudni Drake Morellonak hivnak. Én 1967-es születési ember vagyok. Iskolai végzetségem: Sanfieroi Autó és Forgalmi Iskola / 1 Diplomával rendelkezem.  Szeretem az autókat legfőképp a taxis autókat. Szeretek enni-inni jókat bulizni :). Viszont nem szeretem ha durván parancsolnak nekem. Lakóhelyem: Palomino Creek. Rainbow utca.29 Irányítószám 2210.  Kétszer voltam már taxis csak nem viselkedtem annyira jól és ki lettem tessékelve de azóta tanultam a hibáimból és egy utolsó esélyt szeretnék kérni a taxi főnöktöl.    -

Edited Szeptember 21 by norbi0828 
bővítés

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.