Jump to content

Kentarou Leez ---> PD[koma]

mettyuua.

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

Panasztevő játékos IC neve:

-Kentarou Leez -

Panaszra tett játékos IC neve

-Nem tudok neveket, egyszerűen azok a pdsek akik megjelentek a mai túszejtésen.-

Panasz oka:

-A mai nap 2 túszt ejtettünk a Jefferson motelba 5-en. Én voltam fent az egyik tetőn a sniperes, a többiek bent voltak. Túsztágyaló bement a kért összeggel az interiorba. Kint rpzgettem majd írták nekem rádióba hogy a túsztárgyaló azt mondja, hogy látnak engem és ha nem engedjük el a túszokat velük, akkor engem megölnek. Adtam rá választ : " Hogyha én elmegyek a helikopterrel, nem tudnak megölni és akinél a pénz van azt felveszem és kimenekítem. " Elkezdtem rpsen kúszni a tetőn majd rpztem hogy szépen lassan beülök a helikopterbe. Elindítottam majd kaptam egyből a fejest, de eközben 2 túsz illetve a túsztárgyaló bent van a többieknél. Veszélyesztették az egyik kollegájuk életét és a 2 túsz életét.  -

Bizonyíték (videó, kép, log):

-[2019-10-01 19:14:59] [Output] : Kazuomi Akimitsu mondja (rádióba): Elvileg látnak téged Oyabun... megfognak ölni ha nem engedjük el a túszokat[JPN]

[2019-10-01 19:09:27] [Output] : Kazuomi Akimitsu mondja (rádióba): Bejött az NNI-s
[2019-10-01 19:09:31] [Output] : Kentarou Leez mondja (rádióba): Remek.
[2019-10-01 19:09:34] [Output] : Kazuomi Akimitsu mondja (rádióba): Akarom mondani túsztárhgyaló
[2019-10-01 19:09:39] [Output] : Sakiyama Yasuhide mondja (rádióba): Éppen tárgyalunk.... [JPN]

[2019-10-01 19:19:09] [Output] : [NextGaming]: Az életerőd minimálisra csökkent, ezért animba estél! Vérzel

https://imgur.com/a/XxFWqOU-

Edited by Kentarou Leez

Szia. Ez az eset nektek áll feljebb? Ez egy kicsit MG gyanús. Mivel ha beindítod a helikoptert az nagyon nagy zajjal jár (azért van IRL is az emberek fülén fülvédő), és szerintem semmit sem hallottak volna még ha azt is RP-zed hogy lövéshangok hallatszódnak. (Ami szerintem nem történt meg). +még annyit, hogy esetleg van log arról, hogy mi alapján lettek megölve a túszok és a túsztárgyalók?

• Like 1

4 perce, Kenneth Wilson said:

+még annyit, hogy esetleg van log arról, hogy mi alapján lettek megölve a túszok és a túsztárgyalók?

[2019-10-01 19:19:21] [Output] : Kazuomi Akimitsu mondja (rádióba): Oyabun
[2019-10-01 19:19:26] [Output] : Kazuomi Akimitsu mondja (rádióba): Haló hall engem?
[2019-10-01 19:19:38] [Output] : Kazuomi Akimitsu mondja (rádióba): Oyabun válaszolj már geci

[2019-10-01 19:19:50] [Output] : Kazuomi Akimitsu mondja (rádióba): Valaki?

Mivel IC nem válaszoltam a frakcióban lévő tagnak, így ő azt vette le belőle, hogy esetleg megöltek, elkaptak így lelőtte a túszt illetve a túsztárgyalót.

Edited by Kentarou Leez

• Koma changed the title to Kentarou Leez ---> PD[koma]
  • Koma locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.