mettyuua. Létrehozva: Október 1, 2019 Megosztás Létrehozva: Október 1, 2019 (módosított) Panasztevő játékos IC neve: -Kentarou Leez - Panaszra tett játékos IC neve -Nem tudok neveket, egyszerűen azok a pdsek akik megjelentek a mai túszejtésen.- Panasz oka: -A mai nap 2 túszt ejtettünk a Jefferson motelba 5-en. Én voltam fent az egyik tetőn a sniperes, a többiek bent voltak. Túsztágyaló bement a kért összeggel az interiorba. Kint rpzgettem majd írták nekem rádióba hogy a túsztárgyaló azt mondja, hogy látnak engem és ha nem engedjük el a túszokat velük, akkor engem megölnek. Adtam rá választ : " Hogyha én elmegyek a helikopterrel, nem tudnak megölni és akinél a pénz van azt felveszem és kimenekítem. " Elkezdtem rpsen kúszni a tetőn majd rpztem hogy szépen lassan beülök a helikopterbe. Elindítottam majd kaptam egyből a fejest, de eközben 2 túsz illetve a túsztárgyaló bent van a többieknél. Veszélyesztették az egyik kollegájuk életét és a 2 túsz életét. - Bizonyíték (videó, kép, log): -[2019-10-01 19:14:59] [Output] : Kazuomi Akimitsu mondja (rádióba): Elvileg látnak téged Oyabun... megfognak ölni ha nem engedjük el a túszokat[JPN] [2019-10-01 19:09:27] [Output] : Kazuomi Akimitsu mondja (rádióba): Bejött az NNI-s [2019-10-01 19:09:31] [Output] : Kentarou Leez mondja (rádióba): Remek. [2019-10-01 19:09:34] [Output] : Kazuomi Akimitsu mondja (rádióba): Akarom mondani túsztárhgyaló [2019-10-01 19:09:39] [Output] : Sakiyama Yasuhide mondja (rádióba): Éppen tárgyalunk.... [JPN] [2019-10-01 19:19:09] [Output] : [NextGaming]: Az életerőd minimálisra csökkent, ezért animba estél! Vérzel https://imgur.com/a/XxFWqOU- Edited Október 1, 2019 by Kentarou Leez Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Október 1, 2019 Megosztás Hozzászólva: Október 1, 2019 Szia. Ez az eset nektek áll feljebb? Ez egy kicsit MG gyanús. Mivel ha beindítod a helikoptert az nagyon nagy zajjal jár (azért van IRL is az emberek fülén fülvédő), és szerintem semmit sem hallottak volna még ha azt is RP-zed hogy lövéshangok hallatszódnak. (Ami szerintem nem történt meg). +még annyit, hogy esetleg van log arról, hogy mi alapján lettek megölve a túszok és a túsztárgyalók? 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ruslan Nazarov #Criso Hozzászólva: Október 1, 2019 Megosztás Hozzászólva: Október 1, 2019 Én személy szerint nem kívánkozok semmiféle különösebb hozzászólást hozzáfűzni. Minden döntéslétrehozás a leaderek döntése alapján történik ami ic ügy. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
mettyuua. Hozzászólva: Október 1, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Október 1, 2019 (módosított) 4 perce, Kenneth Wilson said: +még annyit, hogy esetleg van log arról, hogy mi alapján lettek megölve a túszok és a túsztárgyalók? [2019-10-01 19:19:21] [Output] : Kazuomi Akimitsu mondja (rádióba): Oyabun [2019-10-01 19:19:26] [Output] : Kazuomi Akimitsu mondja (rádióba): Haló hall engem? [2019-10-01 19:19:38] [Output] : Kazuomi Akimitsu mondja (rádióba): Oyabun válaszolj már geci [2019-10-01 19:19:50] [Output] : Kazuomi Akimitsu mondja (rádióba): Valaki? Mivel IC nem válaszoltam a frakcióban lévő tagnak, így ő azt vette le belőle, hogy esetleg megöltek, elkaptak így lelőtte a túszt illetve a túsztárgyalót. Edited Október 1, 2019 by Kentarou Leez Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ruslan Nazarov #Criso Hozzászólva: Október 1, 2019 Megosztás Hozzászólva: Október 1, 2019 Ezek a rádiózások alapján semmi megalapozó tény nincs, hogy mi az ahol el lenne döntve mi alapján van az emberölés döntése. Szerintem arra gondolt, hogy legyen RP a megbeszélésről, hogy ha te nem válaszolsz esetleg X ideig mert kb 15mp telt el akkor történik az, ami történt. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
TaylorWalker Hozzászólva: Október 1, 2019 Megosztás Hozzászólva: Október 1, 2019 Neharagudj, ebben semmi nonRP nincs, ez teljes mértékben IC-ügy. És akkor az előttem válaszolók szempontjait nem is néztem még... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Október 2, 2019 Megosztás Hozzászólva: Október 2, 2019 hi, a pk.-t én fogom bírálni, kérném a napi logokat privátban. mellesleg, ha már emberrablás, akkor remélem tudjátok, hogy CSAK 1 túsz után kérhettek váltságdíjat. Maximum 1 személy után kérhetnek váltság díjat. Maximum 40 000 $. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Október 2, 2019 Megosztás Hozzászólva: Október 2, 2019 a játékos időnek vége. megbeszélve, szankciók kiosztva. zárható, helyezhető. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések