Anonymus113 Létrehozva: Október 4, 2019 Megosztás Létrehozva: Október 4, 2019 --OOC önéletrajz-- Hello! Tóth Dániel-nek hívnak, 2001.10.31-dikén szulettem Nyíregyházán. Van egy novérem és egy bátyám,noverem már férjnél van bátyám még nem nosult meg. Szeretek vezetni, MMA-zni, focizni, kézilabdázni meg néha napján haverokkal elmenni valahova ha nem vagyunk elfoglaltak. 2015-ben édesanyámmal és édesapámmal kikoltoztunk Angliaban mivel már noverem és bátyám itt éltek ezért úgy dontottunk mi is ki jovunk. Magyarországon 2x szereztem arany érmet focizásból és elkezdtem az atlétikát, itt kint Angliában benne voltam a Preston Harriers nevu atlétikai csapatban ahol reprezentáltam a várost a megyei atlétikai versenyen melyen harmadik helyezést értem el. Régebben nagyon sok játékkal játszottam de aztán ahogy nottem fel egyre kevésbé érdekeltek a játékok mint a CS:GO, Unturned, Dota, TF2 stb és elkezdtem érdeklodni az MTA iránt, War Thunder iránt valamint a Total War játekok iránt. Per pillanat egy súlyosabb sérulésembol épulok fel melyet atlétikán szenvedtem el. --Mióta RP-zel?-- 2-3 éve kezdtem el az MTA-t eleinte nem nagyon tudtam mi hogy megy aztán ahogy telt az ido úgy javult az rp tudásom is. Egybol nagyobb szervereken kezdtem el RPzni de nem jottek be ezek a szerverek mivel a kozosség nem RPzett szinte semmit. --IC önéletrajz-- Thomas Shelby-nek hívnak, 1980.04.15-dikén szulettem Birminghambe. Apám Arthur Shelby Sr. Írországban szuletett de Angliába koltozott 1960-ba Birminghambe ahol megismerkedett édesanyámmal Née Strong-al. Gyermek korom nem volt a legjobb ugyanis apám sosem volt otthon és mikor otthon is volt akkor részegre itta magát és verte anyámat mit testvéreimmel Arthur Shelby és Peter Shelby végig kellett néznunk s ha nem néztuk akkor minket is megvert. 1997-ben apánk elment szokásosan valahova ugyanis sosem mondta el hová megy és hogy milyen okból de mindig tobb hónapokat volt távol, édesanyám ekkora már depressziós volt, szegény minden este kimeredt szemekkel mesélt nekunk meséket de mindig sírva fakadt és kiszaladt a szobából majd orulten sikítozott. Egyszer csak mikor elkuldott engem és Peter-t a piacra hogy hozzunk kenyeret elment édesanyám szó nélkul, mikor én és Peter haza értunk nem talaltuk anyánkat sehol és csak Arthur sírását hallottuk, nemtudtuk mi tortent nemtudtuk hogy elrabolták vagy szimplán itt hagyott minket így hát a nénikénkhez fordultunk Polly Shelby-hez de o sem tudta hogy hová tunhetett. Pár nappal késobb mikor én és Peter ismét a piacon voltunk ételért felkialtott valaki "Uram isten!! Valaki van a folyóban! Segítsen valaki!" ekkor én és Peter szaladtunk ahogy csak bírtunk és amikor megláttuk a testet tudtuk hogy édesanyánk volt az... abban a pillanatban ott és akkor én és Peter megfogadtuk hogy amint onállóak leszunk sohasem fogunk apánkon segíteni amiért addig verte anyánkat míg szegény ongyilkos lett. Teltek az évek, nem mentunk iskolába inkább csavarogtunk Peter-el, ahogy teltek az évek szegény Arthur elhunyt, megfázott és magas volt a láza, a doktor sajnos nem tudott semmit tenni igy Arthur Shelby testvérem elhunyt 1999 December 10-dikén mely ismét apánk hibája volt ugyanis ismét elment és nem volt aki fát szerezzen a tuzre ugyanis az utcák télen nagyon veszélyesek voltak akkoriban. Így már csak én és kis ocsém Peter maradtunk. Az év 2003 Július 28, ekkor már 23 éves voltam ocsém pedig 20 mikor elkezdodott az hideg háború, besoroltak engem is és Petert is sajnos kulon szakaszokba soroltak minket így nem hallottam róla egészen a háború végéig, engem az alagút ásó osztagba soroltak ot pedig a lovesz arok osztagba. Teltek az évek... úgy tunt soha sem lesz vége ennek a háborúnak, láttam honfi társaim elesni és sosem tudtam hogy én leszek e a kovetkezo vagy sem, még Peteren is járt az eszem hogy még él e vagy elhunyt vagy mi tortenhetett vele. Az év 2006 November 11 vége a háborúnak, haza tértem Birminghambe ahol a hajó leszálásakkor megláttam a kisocsem Petert, konnyekbe borultam hogy éppségben láthattam a kisocsémet. Miután haza értunk nénikénk Polly azt javasolta hogy pihenjunk egy keveset, ugyanis látta rajtam es Peteren hogy megváltoztunk... de nem jo ertelemben... Az év 2007 létrehoztam a Peaky Blinders nevezetu bandát mely illegális dolgokban helyezkedett el pl: Fegyverkereskedelem, Drogkereskedelem, Bérgyilkosságok stb. Ezen banda tagjai nem más mint a család és rokonok. Azért tettem ezt ugyanis nem bízom meg emberekben így hát a családomat választottam, eleinte csak házassággal lehetett bejutni a családba aztán a késobbiekben hogyha valaki megérdemelte a bizalmunkat akkor tartottunk egy megbeszelest én és a Shelby család hogy beveszunk e vagy sem. 2013-ban létre hoztam a Shelby Company Limited mely egy whiskey gyáron alapul s a késobbiekben fegyvereket is gyártunk itt. Ide átlagos munkásokat vettunk fel kikrol tudunk mindent, lakcím, teljes név, gyerekek, feleség stb. mely segített abban hogy ne áruljanak el minket a rendoroknek vagy más bandáknak Birminghambe. Egyre csak nott és nott a hatalmunk ahogy egyre tobb pénzt szereztunk. Mostpedig eljott az ido 2019 ben hogy terjeszkedjunk ezért úgy dontottunk hogy én és ocsém Peter eljovunk Los Stantos-ba és szerencsét próbálunk. -Frakció leendő neve, kiket hoznál-- Frakció neve az Peaky Blinders, Angol banda mely jelenleg a Dilimore kis faluban telepedett meg. A bejutás az nagyon nehéz ugyanis csak család tagok léphetnek be vagy pedig emberek akik már rég óta nekunk dolgoznak és megbízunk bennuk. Ki lépés nem nehéz ugyanis mindenkinek megvan a saját joga de aki kilép és a pusztulásunkat akarja azt levadásszuk. Eleinte csak haveromat Peter Shelbyt hoznám de amint megkapnánk a frakciót hírdetnénk hogy lehet jelentkezni. --Frakció felépítése-- Head of Family - Család feje, egyben fonok is Secondary Head of Family - O a család második feje, alleader (fonok testvére) Family Member - Nagyon megbízott személy, a család tagjának számít (megjelenhet családi megbeszéléseken) Family's Driver - o(k) vezeti(k) a kocsikat melyekben csaladtagok s a fonokok utaznak, hatalmas megtisztelés és nagy felelosség. Soldier(s) - O(k) a katonák melyek védik a fonokot, al leadert es a Shelby család tagjait akár az életuk árán is. Smuggler - O csempészi a fegyvereket, drogokat ammuniciot a bandának valamint ha a banda ad el ilyesmiket akkor o szallitja ki. Spy - O kémkedik emberek, bandák valamit maffiák után Newbie - Újonc, mindenki felé hatalmas tiszteletet mutat --Céljaid a frakcióval kapcsolatban-- A célom ezzel a frakcióval az a célom hogy egy jó RP kozosséget alakítsak ki ahol az emberek komolyan veszik az RPt és nem csak az hogy kihasználják hogy most bent vannak egy frakcioba es akkor hu de meno meg akkor mar mindent szabad, azt szeretnem hogy izgalmasabb legyen a jatek a szerveren ezzel a bandaval és hogy az emberek megismerjék a Shelby családot. --Igényelni kívánt frakció járművek-- 2db Range Rover 2db Audi RS6 C7 1db BMW M3 e92 1db Mercedes Benz G65 AMG --Miért engem válasszatok?-- Azért szeretném hogy engem válasszatok mivel más szerveren már voltam tagja kulonfajta bandáknak, maffiáknak de viszont leader meg nem voltam, azert hiszem hogy en lennek a jo dontes mivel elég kreatív tudok lenni ha akarok amely kell egy banda leadernek RP-hez, ráadásul rpben sem vagyok annyira új. --Milyen tapasztalataid vannak leaderség terén?-- Leaderkent sajnos még nem voltam MTA szinkoreiben de viszont IRL (In real life = Valo eletben) tobbszor is voltam vezér kulon fajta sportokban amely segített nekem kifejleszteni vezetoi skilleket amelyek szerintem segítenének ezen banda futtatásához. --Skinek, mapolás képek/videó-- Mappolást még nem vegeztunk de viszont a skinek téren ilyenekben gondolkoztunk (a fonoknek valamint az al leadernek) ezt a Soldiers-eknek Ilyesmit a family members eknek Ilyesmi a drivereknek Ilyesmi a smugglernek Ilyesmi a spynak és ilyesmi a Newbienak Ha lehetne akkor a banankat ebben az utcaban szeretnenk elhelyezni http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=771map33.png Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Október 4, 2019 Megosztás Hozzászólva: Október 4, 2019 Nem lett egy rossz lap, egyetlen dolog amibe belekötnék, hogy biztosan egy forgalmas utca lenne a legjobb HQ a bandának? Általában a városban valamelyik zsákutcát szokták választani a bandák. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Anonymus113 Hozzászólva: Október 4, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Október 4, 2019 Sajnos ahogy lattam minden ilyen jobb utca le volt foglalva Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Október 4, 2019 Megosztás Hozzászólva: Október 4, 2019 Rendben, én csak ötletnek hoztam fel. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dave Hiareu Hozzászólva: Október 4, 2019 Megosztás Hozzászólva: Október 4, 2019 szia, jó kis lap lett, TÁMOGATOM, viszont ha elfogadnák jelentkezhetnék esetleg? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Anonymus113 Hozzászólva: Október 4, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Október 4, 2019 Dave jelentkezni akarki jelentkezhet de amint a palyazatban irtam bejutas teljesjogu tagkent eleg nehez lesz Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pietro di Martini Hozzászólva: Október 4, 2019 Megosztás Hozzászólva: Október 4, 2019 By order of the Peaky fookin Blinders! Támogatom! 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Alekszej Slawa Hozzászólva: Október 4, 2019 Megosztás Hozzászólva: Október 4, 2019 Heló, egész szép lap lett, szépen megfogalmaztad. Támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Anonymus113 Hozzászólva: Október 4, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Október 4, 2019 Kedves tulaj a banda HeadQuarters erre a ponrta szeretnénk elhelyezni : http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=203HQ2.png http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=333HQ3.png http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=815HQ1.png Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Október 5, 2019 Megosztás Hozzászólva: Október 5, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések