Vendrick Huntai Létrehozva: Október 5, 2019 Megosztás Létrehozva: Október 5, 2019 (módosított) Magamról pár mondatban! _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Erdélyben élek mint kettős Román illetve Magyar állampolgár! 17 Éves, illetve esti iskolába járok. Ezen kivül ithon a házi pálinka főzőnkben dolgozom. MTA-n kivül Dark souls 2 illetve 3-mal szoktam játszani ezeken a játékokon kivül szinte semmivel. Én azzon a véleményen vagyok magamról,hogy viszonylag jól bÍrom a stresszt. _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Magamról a játékban Sajnálatos módon ezen a szerveren nincsenek még nagy elért eredményeim. Csak egy egyedi kocsim van,és néhány kellemes rp-vel eltöltött órám! Azonban egyébb megnem nevezett rp szerveren igencsak tekintélyes vagyonra tettem szert ,melyen többmint 130.000 perc játszott időm volt. Ott nagyjából 1.000.000.000 értékü vagyonra tettem szert a játszott időm alatt,és jónéhány ismerőssel akik most ezen a szerveren játszanak! Nem tartom magamat egy jól rp-ző személynek. De minden tőlemtelhetőt megteszek azért,hogy minél jobban ,minél részletesebben tudjak RP-Zni! _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Hányszor voltam kitiltva,illetve admin jailben a szerveren Szerencsére még nem voltam sem kitiltva sempedig adminjailben! a képes bizonyÍték : https://imgur.com/0zxZiuS (Valamiért az imgur képeket nem engedi be illeszteni.) _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Mi a feladata egy AdminSegédnek,illetve egy Admin-nak? Szerintem egy adminsegédnek és egy adminnak hasonló de mégis külömböző feladata van! Még szerintem egy adminsegédnek az a feladata a szerveren ,hogy eligazÍtsa a játékosokat,segÍtsen amiben csak tud , informálja a játékosokat addig egy adminisztrátornak teljesen más szempontból kell megközelÍtenie az esetek többségében. Mivel ha az admint egy kongfliktus helyzethez hÍvják ki akkor neki felkel mérnie a helyzetet megkell halgatnia a két / akár több fél panaszát mérlegelnie kell , kinek van igaza ki hazudik ki mond igazat. Ezzel szemben az adminsegéd általában megússza néhány kérdéssel! ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ___ Mi a véleményem a csapatmunkáról Szerintem a csapat munka bizonyo szituációkban nélkülözhetetlen! Egy frakción belül katasztrofális helyzetek alakulhatnak ki amenyiben egy avagy több tag a saját feje után kezd el döntéseket hozni illetve cselekedni. A Csapatmunkához szerintem az kell ,hogy a csapat tagjai között ne alakuljon ki kongfliktus amenyiben viszont már egy kongfliktus helyzet van abban az esetben minél hamarabb kompromisszumra kell jutni ellenkező esetben a csapatmunka közel kivitelezhetetlen. _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Miért pont engem válasszatok ? Szerintem alkalmas vagyok a feladatra. Legtöbször olyan időkben is online vagyok amikor nagyon kevés admin illetve adminsegéd van online. Általában reggel 4-5 órától délután 3-4 ig vagyok aktÍv természetesen ez munkától függ! Szerintem készen állok arra,hogy más játékosoknak segÍtsek ha valamit nem értenek/nem tudnak a szerverrel kapcsolatban. _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Miért szeretnék adminsegéd lenni ? Első sorban magamat szeretném letesztelni ,hogy éles helyzetben milyen gyorsan tudok reagálni illetve választ adni a kérdésekre. Emellett miközben ic dolgozom eléggé monotoná tud válni a munka. Jó lenne ,ha néha egy egy kérdésre válaszolhatnák. _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ PozitÍv Illetve NegatÍv Tulajdonságaim Általában olyankor vagyok online amikor nincs más adminsegéd/admin Ritkán tudok délután/Estefelé fentlenni a szerveren. SegÍteni szeretnék a többi játékosnak abban ,hogy jobb játékélményük legyen Nem tudom előre ,hogy mikor dolgozom avagy hogy mikor van időmjátszani Szókimondónak tartom magam. Ha valakivel problémám van annak elmondom. A Személyeskedést nem Türöm túl jól. Naponta 5-6 órát is aktÍv vagyok,amikor van szabaidőm. A Kivételezést nagyon nem türöm el. Edited Október 5, 2019 by Vendrick Huntai Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Október 5, 2019 Megosztás Hozzászólva: Október 5, 2019 Kedves jelentkező! Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 2019.10.06.-án 17:00-kor vagy 2019.10.07.-én 19:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com) Megjegyzés: Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések