cinkos07 Létrehozva: Október 5, 2019 Megosztás Létrehozva: Október 5, 2019 OOC RÉSZ Mi a neved? -CsobaiPatrik- Hány éves vagy? - 14- Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 4 - Jelenlegi játszott perceid száma: - 1112- Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - voltam admin jail ba és nem voltam még bannolva - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - nem voltam - Miért ezt a frakciót választanád? - mert szeretem az autókat és imádok szerelni - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? -van mind a kettő- Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - erős vagyok és szorgalmas kitartó ügyes.Szeretek új dolgokat felfedezni.Nagyon figyelek és próbálok mindent megtanulni.Nem veszekedek mással. Oda figyelek mindenkire és oda figyelő vagyok.Nem szoktam másokkal verekedni illetve csúnyán beszélni.- IC Rész Jelentkező neve: - Victor O Brien - Jelentkező születési helye, ideje: - 1983.július12- Jelentkező anyjának leánykori neve: - Isabella - Jelentkező apjának neve: - Jack Hamster - Előző munkahelye(i): - olajfinomító - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Szerintem úgy jó hogy többen össze fogunk és segítünk egymásnak.Meg ha pl nincs elég pénze akkor kel adni és idővel vissza adja .Segíteni egymásnak egyéb dolgokban - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - A súlya 80 kg. A magassága 31 cm.Sokat dolgozik.Erős testalkat és gyorsan fut.Szorgalmas igéretét betartja.Szeret másnak segíteni.Szeret dolgozni és imádja a kocsit.Ha valaki bajba kerül segít neki .Szorgalmasan segít másnak pl a kezdőnek.A rendőröknek segít ha valamiben kell.- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Október 7, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Október 7, 2019 Kedves jelentkező! Sajnálattal közöljük, hogy a jelentkezését elutasítjuk, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések