didu21 Létrehozva: Október 9, 2019 Megosztás Létrehozva: Október 9, 2019 (módosított) Címzet: Los Santos Önkormányzat Név: Deshae Bradshott Irányító szám, házszám: 1013 Conference Center Tisztelt Polgármester Úr! Szeretnék Önnek benyújtani a Los Santos Taxi Társaság frakció pályázatát. Kérem olvassa figyelemmel, tekintse meg a frakció jövőjét. Köszönöm, hogy időt szánt az elolvasására! Mit értünk "Taxi szolgáltatás" alatt A taxi egyfajta bérkocsi, melyet főképp városokban és elővárosokban használnak, kötetlen útvonalon közlekedik két meghatározott pont között. A taxit sofőr vezeti, az utasnak meghatározott viteldíjat kell fizetnie, melyet a taxióra mér. Taxi feladata A Los Santos Taxi feladata az, hogy gyorsan de biztonságosan el tudja fuvarozni a Kuncsaftokat A pontbol B pontba. Terveim a frakcióval Szeretnék egy érett,aktív,vezetni tudó frakciót létrehozni. Én hosszú távra tervezem ezt az egész frakciót.Mivel már van tapasztalatom a Frakcióban , mivel már eljutottam még nyáron Telephelyvezető Rangfokozatig.Beszeretnék vezetni Kresz vizsgákat a Taxiba és különbféle RP-ket,Teszteket pl: Táblafelismerőteszt. Miért szeretném a frakciót? A Frakciót azért szeretném mert nagyon közel áll hozzám a Taxi. Komoly terveim vannak a frakcióval. A csapatom már készen áll egy új vállalkozással terveket megvalósítani. Rangfokozatok Próbaidős Taxisofőr Taxisofőr Haladó Taxisofőr Elit Taxisofőr Veterán Taxisofőr Telephelyvezető Oktató Igazgató Helyettes Igazgató Járművek BMW M5 60 Mercedes E250 Ruhák, viseletek Fejleszto donti el Frakció szabályzat https://imgur.com/a/2jqvR8O Tagfelvétel kritériumok - 13 Év betöltött életkor (Amennyiben értelmes, eltekintünk ez alól.) - 20 Játszott óra - Los Santos és környékének teljeskörű ismerete - Napi minimum 2 óra aktivitás Rádiózás Szolgálat felvétele: *név* *rang* felveszi a szolgálatot! *idő* Vétel Szolgálat leadása: *név* *rang* leadja a szolgálatot! *idő* Vétel Hívásra való indulás: *sofőr ID-je* fogadja a "14"-es hívást. Vétel Stoppos szállítása: *név*, felvettem egy stoppost és elszállítom a kívánt helyre. Vétel Kiérkezés a helyszínre: *sofőr IDje* kiérkezett az utashoz. Vétel Sikeres utasszállítás: *sofőr ID-je* sikeresen leszállította az adott utasát. Vétel Pár szó magamról ooc: Körülbelül 5 hónapja játszok nextgaming szerverén, krisztiánnak hivnak, 14 éves vagyok jelenleg.Szeretek focizni persze gép előtt ülni is. Edited Október 9, 2019 by didu21 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Október 15, 2019 Megosztás Hozzászólva: Október 15, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések