Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Los Santos Taxi társaság pályázat Deshae Bradshott

didu21

Ajánlott bejegyzések

Címzet: Los Santos Önkormányzat
Név: Deshae Bradshott
Irányító szám, házszám: 1013 Conference Center 

Tisztelt Polgármester Úr!
Szeretnék Önnek benyújtani a Los Santos Taxi Társaság frakció pályázatát. Kérem olvassa figyelemmel, tekintse meg a frakció jövőjét. Köszönöm, hogy időt szánt az elolvasására!
Mit értünk "Taxi szolgáltatás" alatt
A taxi egyfajta bérkocsi, melyet főképp városokban és elővárosokban használnak, kötetlen útvonalon közlekedik két meghatározott pont között. A taxit sofőr vezeti, az utasnak meghatározott viteldíjat kell fizetnie, melyet a taxióra mér.
Taxi feladata
A Los Santos Taxi feladata az, hogy gyorsan de biztonságosan el tudja fuvarozni a Kuncsaftokat A pontbol B pontba.
Terveim a frakcióval
Szeretnék egy érett,aktív,vezetni tudó frakciót létrehozni. Én hosszú távra tervezem ezt az egész frakciót.Mivel már van tapasztalatom a Frakcióban , mivel már eljutottam még nyáron Telephelyvezető Rangfokozatig.Beszeretnék vezetni Kresz vizsgákat a Taxiba és különbféle RP-ket,Teszteket pl: Táblafelismerőteszt.
Miért szeretném a frakciót?
A Frakciót azért szeretném mert nagyon közel áll hozzám a Taxi. Komoly terveim vannak a frakcióval. A csapatom már készen áll egy új vállalkozással terveket megvalósítani.
Rangfokozatok
Próbaidős Taxisofőr
Taxisofőr
Haladó Taxisofőr
Elit Taxisofőr
Veterán Taxisofőr
Telephelyvezető
Oktató
Igazgató Helyettes
Igazgató
Járművek
BMW M5 60
Mercedes E250
Ruhák, viseletek
Fejleszto donti el
Frakció szabályzat
https://imgur.com/a/2jqvR8O
Tagfelvétel kritériumok
- 13 Év betöltött életkor (Amennyiben értelmes, eltekintünk ez alól.)
- 20 Játszott óra
- Los Santos és környékének teljeskörű ismerete
- Napi minimum 2 óra aktivitás
Rádiózás
Szolgálat felvétele: *név* *rang* felveszi a szolgálatot! *idő* Vétel

Szolgálat leadása: *név* *rang* leadja a szolgálatot! *idő* Vétel

Hívásra való indulás: *sofőr ID-je* fogadja a "14"-es hívást. Vétel

Stoppos szállítása: *név*, felvettem egy stoppost és elszállítom a kívánt helyre. Vétel

Kiérkezés a helyszínre: *sofőr IDje* kiérkezett az utashoz. Vétel

Sikeres utasszállítás: *sofőr ID-je* sikeresen leszállította az adott utasát. Vétel
Pár szó magamról
ooc: Körülbelül 5 hónapja játszok nextgaming szerverén, krisztiánnak hivnak, 14 éves vagyok jelenleg.Szeretek focizni persze gép előtt ülni is.

Edited by didu21

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.