Alonso Salvatore Létrehozva: Október 22, 2019 Megosztás Létrehozva: Október 22, 2019 Panasztevő játékos IC neve: -Alonso Salvatore- Panaszra tett játékos IC neve -Edward Sheridan- Panasz oka: -Rablás RP aloli kilépés,RP megtagadása,OOC vesztegetés IC-n,OOC káromkodás,RP-vel szembeni hazudás- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://kepkuldes.com/image/eD2z30- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Alonso Salvatore Hozzászólva: Október 23, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Október 23, 2019 (módosított) Ez nem bizonyíték bátya hogy én voltam mutass képet amin rajta is vagyok hogy meg csinálom most ott fut valaki ki se látni ki az hogy tudod hogy én voltam ? ez nem bizonyíték semmire És igen ki léptél ez egy RP folytatást követelne Edited Október 23, 2019 by Alonso Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Hunter Hozzászólva: Október 23, 2019 Megosztás Hozzászólva: Október 23, 2019 te meg adminjail-val fenyegetőzöl Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Alonso Salvatore Hozzászólva: Október 24, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Október 24, 2019 Csak szóltam neki hogy ne nonozzon erre ki lép nem fenyegetően mondom mondtam neki hogy ne csinálja azt amit csinál !!! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Október 24, 2019 Megosztás Hozzászólva: Október 24, 2019 A PK-t én fogom bírálni. @Edward Sheridan Más bizonyítékod nincsen? @Alonso 1. Mire értetted az RP-vel szembeni hazudást? 2. Ez ugyanúgy adminnal való fenyegetőzés, egyáltalán nem is kéne admint felhozni az OOC beszélgetésbe. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Október 25, 2019 Megosztás Hozzászólva: Október 25, 2019 Értem, legközelebb viszont inkább add oda amit kér, ne tagadd meg azzal az RP-t, hogy kilépsz, mert annak úgy is ez lesz a vége. @Alonso-tól nem érkezett válasz, így nélküle fogom a szankciókat kiosztani, ami 60 perc adminjail lesz "Adminnal való fenyegetőzés" indokkal. @Edward Sheridan neked is 60 perc adminjail lesz a büntetésed "RP alóli kilépés" indokkal. Legközelebb pedig ilyen ne legyen, hogy OOC vesztegeted meg a másikat, azért hogy engedjen el. PK-t zárom, helyezhető! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések