Jump to content

PK Marwin Canwey-re! [Vlad]

Nicolas De Santiago

Ajánlott bejegyzések

Panasztevő játékos IC neve:
George Cartwright

Panaszra tett játékos IC neve
Marwin Canwey

Panasz oka:
RP alóli kilépés

Bizonyíték (videó, kép, log):

Rablás közben el akartam venni a fegyverét majd azt mondta, hogy PP-s item de nem volt képe aztán lelépett.
https://imgur.com/cGb2jhk

Itt van az OOC beszélgetés is.

[2019-10-23 20:40:33] [Output] :  ***George Cartwright leakasztja a hátáról az ak-t
                                                                                            [2019-10-23 20:40:39] [Output] : [OOC]George Cartwright: (( add át ))
                                                                                            [2019-10-23 20:40:43] [Output] : [OOC]Marwin Canwey: (( pp item kisöreg ))
                                                                                            [2019-10-23 20:40:50] [Output] : [OOC]George Cartwright: (( van kép? ))
                                                                                            [2019-10-23 20:41:07] [Output] : [OOC]Marwin Canwey: (( miota kel kép az ilyenröl szeretném tudni ))
                                                                                            [2019-10-23 20:41:14] [Output] : [OOC]George Cartwright: (( mindig kellett ))
                                                                                            [2019-10-23 20:41:24] [Output] : [OOC]George Cartwright: (( na átadod? ))
                                                                                            [2019-10-23 20:41:29] [Output] : [Tipp]: Nem találod az autódat? /gps [ID]
                                                                                            [2019-10-23 20:41:39] [Output] : [OOC]George Cartwright: (( én is beszoptam ezzel ))
                                                                                            [2019-10-23 20:41:43] [Output] : [OOC]Marwin Canwey: (( de mondom hogy ezt ppztem ))
                                                                                            [2019-10-23 20:41:50] [Output] : [OOC]George Cartwright: (( de van kép/videó? ))
                                                                                            [2019-10-23 20:42:03] [Output] : [OOC]Marwin Canwey: (( nincs de elég ha én tudom ))
                                                                                            [2019-10-23 20:42:07] [Output] : [OOC]George Cartwright: (( nem elég ))

• Vlad locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.