Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Vízi és egyéb kreatív elképzelések !

Alonso Salvatore

Ajánlott bejegyzések

Szerintem nagy ötlet lenne ha pl. a horgász meló is keresne több ezer dollárokat úgy hogy lennének értékesebb halak amiket ki lehet fogni. Legyen több fajta hajó legyen halász hajó pl. olyan amivel polipot meg ilyeneket lehet fogni ilyen nagyobb testes állatokat illetve legyen olyan hajó amire kocsikat lehet fel parkolni és akár egy háznak is el menne csak ami vizen közlekedik szétverni ne lehessen és ha ki lép az a player akié az a hatalmas haj a hajó ne tünjön el hogy ne potyogjanak a vízbe az autók de ha valaminek neki ütközik sérüljön legyen rajta helikopter leszálló. Legyenek kicsit retrósabb autók is pl. opel recorder stb. lehessen venni biztonsági őröket azaz NPC-ket akik fel vannak fegyverkezve és védik ingatlanod és csak a nem engedélyezett behatolókra nyitnak tüzet. Legyen hátizsák amibe jobb klick lenyomásával lehet pakolni + dolgokat. Legyenek szekta klánok ilyen igazi szekta klánok amelyek rettegésben tartsák a vidéket maszkban és fekete fehér köpenyben járják az utcákat. Lehetne még olyan is hogy a kocsidban az alkatrészeket is cseréltetni keljen gumikat mert kopnak stb. Legyenek több kocsi modok lehessen bankot rabolni mint v3 on pénzszállítóval de viszont itt már helikopterre is lehessen vinni olyan hatalmas mágnest amivel el tudod kapni a kocsit felül és el szállítani. Legyen légvédelmi erő pl. hogy helikopteren ki bír 1-2 player pl. mesterlövész álni és tüzelni. Legyen lehetőség vadászni vadonban városon kívül. Legyenek eventek és egyéb mások.

Hosszú igen tudom de számít minden egyes ötlet a nagyobb létszám eléréséhez minél több az újdonság annál több a játékos. :)  Lenne még sok ötletem de rá untam írni IKSZDÉÉ szóval ha néhány elképzelésem innen tetszik akkor írjon  :)

Edited by Alonso Salvatore

• 5 months later...
  • 3 weeks later...
  • Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.