Bertrand Sanderson Létrehozva: November 4, 2019 Megosztás Létrehozva: November 4, 2019 Magamról:Győrfi Krisztián vagyok 13 éves Márciusba töltöm a 14-et. Kaposváron élek és imádok itt lakni mert rengeteg barátot szereztem itt. Már kb 2-3 éve játszok a Magyar Rp szervereken. Tanulmányaimban közepes vagyok de néha példás. Általánosba járok ezért még van időm a szerverre amit ki is használok. Imádom az Autókat a közlekedést illetve embereknek segíteni és foglalkozni velük. Rengetek barátot szereztem az Rp szervereken és mindig örömteli pillanatokkal kapcsolom ki a gépet. Higgadt természetű vagyok és bírom a kritikát, de néha ha valaki nagyon megsért vissza tudok szólni. Humoros és életképes srác vagyok aki örömöt lehel az emberekbe. Kedvenc évszakom a Tavasz Mert akkor a lányok kezdenek lazább ruhákba járni . Leginkább a vasút vonz magához de a Rendőr szakma is érdekel. Magamról a játékban: Egy 21 éves Fehér ember személyét alakítom aki imádja az autókat és a Nőket. A szerveren eddig rengetek Rp tapasztalatot sajátítottam el Pl. Voltam a Yakuzában 1-2 napig de az illegális élet nem annyira vonzott. Voltam Taxis,Szerelő,most Rendőr vagyok és eddig ezt élvezem a legjobban. Másik szervereken Voltam már Admin, Fő Admin is ahol rengetek Parancsot és tudást szereztem. A szerveren a miénk volt az Első Limuzin volt egy Subarum és egy M3-am amire eddig büszke vagyok. De egy házam is volt. Hányszor voltál admin jailben? https://imgur.com/a/hJmAgvK (szerintem kicsit sok ez remélem nem gond) Hányszor voltál bannolva? https://imgur.com/a/hJmAgvK Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata?:Segítsen a Játékosokon, Válaszoljon a kérdéseikre. Figyelje a szerver közösséget ,Rendet tartson a játékosok között. Mindig kedvesen és Segítőkészen válaszoljon mindenkinek. Ne Funoljon a kapott Rangal. Aktivitási idő. Hétköznap kb. 4-5 óra Hétvége/Szünet ameddig van kedvem a szerveren lenn de általában ez 8-9 óra Mi a véleményed a csapatmunkáról? Szerintem jó ha az emberek egy közösséget kialakítanak hiszen jó barátságok alakulhatnak ki. Egy mindenkiért Mindenki Eggyért Segíthetnek egymásnak a Tagok Ha többen végeznek egy feladatot akkor az pontosabb és jobb lehet. Miért pont téged válasszunk? Szerintem eléggé sok Rp tapasztalattal rendelkezek. Tudok bánni az emberekkel, Sokan azt mondják hogy Humoros vagyok és én segítettem nekik valamiben. Örömöt tudok lehelni az emberekbe. Terhelhető és szorgalmas is vagyok. Miért jelentkeztél adminsegédnek? 1. Mert nincsen sok és segíteni szeretnék Roso barátomon. 2 Szeretnék segíteni az embereknek. Terhelhetőnek érzem magam és segítőkésznek is. Pozitív tulajdonságok.: Kedves ,Szorgalmas, Segítőkész,Humoros, Örömteli vagyok. Negatív tulajdonságok.: Ritkán lusta vagyok Néha bebambulok (nagyon ritka) Fiúból vagyok és ha eléggé megbántanak vissza tudok szólni, Néha valamit többször is megkérdezek ha nem tudom Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: November 4, 2019 Megosztás Hozzászólva: November 4, 2019 Nem lett egy rossz lap, mondjuk a jailek indokjai eléggé súlyosak, de az én részemről egy próbát kapsz. Ha fent vagyunk mindketten, akkor kapsz tőlem néha IDG-t amit nagy figyelemmel fogok követni! Sok sikert. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rocky Hozzászólva: November 7, 2019 Megosztás Hozzászólva: November 7, 2019 Nincs egyáltalán meg szerkeztve a jelenkezésed. És hát egybe olvad minden betű. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: November 7, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: November 7, 2019 Kedves jelentkező! Sajnálattal közöljük, hogy a jelentkezését elutasítjuk. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések