Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Stark Smith --> ORFK pályázata (Ujra)

Stark

Ajánlott bejegyzések

SeTIwhP.png

(OOC):

18+ vagyok, és mondhatni pihenésképp-kikapcsolódásképpen szoktam rp-zni.

Összességében 3-4 éve játszok RP terén.

Dolgozom én is mint sokan mások, de nem vagyok az a bulizós-csavargós féle. 

Inkább itthon lazulok mikor nem csinálok semmit.

Tele vagyok ötletekkel a tapasztalataim révén, de egyértelmű mindenki azt mond amit akar.

Nos, ha megkapom a frakciót akkor kiderül hogy igazat mondok-e.

Őszinte vagyok, utálok hazudni. Ez egy játék és szeretem kihozni a legtöbbet a dolgokból.

Eddig voltam már ORFK, LCN, Aztec, nem utolsó sorban S.W.A.T. leader.(Samp-ban)

((Voltam Globális moderátor is))

Itt voltam örök admin segéd, de saját projectemen dolgoztam inkább és ezt a lehetőséget elvesztettem.

RP-t különösen értékelem, főleg a több napra való szituációkat ahol el lehet ütni az időt.

Sokban tudnám segíteni a szerveren történő eseményeket rp terén.(Globálisan)

Annó sokat tartottam kiképzéseket, tisztában vagyok a dolgokkal.

B jogsim van, így tisztában vagyok a forgalmi helyzetekkel is, ami nagy előny lehet.

Játékosokat nem tudok még sajnos fel ajánlani, de szerintem 1-2 héten belül nem lesz baj a frakciótagokkal.

Itt fórumon mindenki értesülhet majd a frakció topikjában.

Körülbelük 4 hónapot voltam S.W.A.T. leader, a rendőrségen pedig 1 évet.

BTK-t teljesen reálkisan és észszerűen meg tudnám csinálni.

Magyar Rendvédelmet RP-zünk és úgy gondolom nincs szükség a rádiófóniákra.

IC 

30 éves magyar államporgál vagyok. Eljöttem ide Los Santosba, hogy kamatoztassam tudásomat, és átadjam másoknak azt amit én tudok.

24 évesen Kadétként kezdtem a pályafutásomat a Rendvédelem terén, 2 évnyi irodai munka után.

Hamar felkerültem a ranglétrán, egészen a Vezérezredesi posztig.

Minden emberemtől a legkomolyabb munkafolyamatot vártam el mint fizikálisan, mint szellemileg.

Rengeteg kiképzést tartottam a különleges erőknél is.

Célom hogy a városokban minden rendvédelmi dolgozó minden állampolgárt a lehető legcélravezetőbben szolgálja és védje.

Sosem voltam korrupt, akit rajta kaptunk az évek során nagyon hosszú időre hűvösre tettünk.

Sajnos voltak a vezetőségben is korruptok, én ezt teljes mértékben elvetem.

Ha megkapnám az állás minden erőmmel és időmmel azon lennék hogy igazi örzővédőket faragjak az alkalmazottaimból.

A Rangsor:

A az ORFK-ba felvétel után vizsgákon gyakorlatokon kellene majd helyt állni.

KXAadxu.png

Rendfokozat előléptetések csak a gyakorlatokon megjelenő és akciókon tiszteletudóan, rendvédelemhez méltóan cselekszik-jár el,azok fogják megérdemelni ezt a lehetőséget.

Felépítésünk:

Országos Rendőr-főkapitányság

|

Terrorelhárítási Központ

|                                         |

San Fierro Rendőrség                         Los Santos Rendőrség

|                                                   |                                                    |

Flint County Rendőrörs                  Red County Rendőrörs             Whetstone Rendőrörs     

((Ha kellően sokan leszünk a frakcióban, hogy ne legyen nagy a kavarodás, fejetlenség, osztódunk szétfele az alosztájokra.))

Minden rendvédelmi szerv az ORFK alárendeltje volna, de a vezető posztra kijelölt embereké a felelősség a saját körzetükben.

Céljaim:

+ juttatásokat terveznék a munkászságokért.

Célom egy rendezett és remek alakulat/társaság létrehozása.

Nem kell a feszültség, hisz nyugodtan, higgattan mindent meg lehet oldani.

Komunikáció nagyon fontos, ezért a szervezetünkben szavazások alapján is nagy befolyással döntenék a dolgainkrol.

Megvan ugyebár a magam kiképzői tapasztalatom, és nagyon emberismerő képeszségem álltal átlátok sok dolgon így megkönnyíthetem az embereink munkáját, valamint jómagamét is.

1-2 hetente meetingeken kellene résztvennie minden alkalmazottnak, hogy megkönnyítsük a jövőbeli munkánkat és átbeszéljük a mindenki álltal látott-megfigyelt problémákat, észrevételeket.

Felvételről:

Van lehetőség jelentkezési lap kitöltésére, és ezt beadva jelentkezni.

Kadétként kezd mindenki, s majd a gyakorlatok vizsgafolyamatok után járőrözhetnek.(Minimum 2 fő)

Lehetőség lenne személyesen is jelentkezni nállam, ezt  30 perc rp-t követően bizonyos kérdésekre vélaszolva, valamint 1-2 gyakorlati gyorsvizsga letétele után megállapítanánk hogy alkalmas-e a feladatra.

Kiképzések sorozatára számítsanak az új jelentkezők mert mindenkitől a legjobbat várom.

"Jogosítvány és személyigazolvány nélkül oda se jöjjön senki."

5kCYUym.png

Folyamatos küldetéseket adnék a frakció tagjainknak, hogy a lehető legjobb bánásmódot és élményeket nyújtsak.

Továbbiakban élményképeket töltenék fel minden komolyabb akciónkról, kiképzésről, és az ilyen képeket értékelem ha küld bárki is a szervezetből.

Sok probléma lépett fel tapasztalataim szerint a rádiófóniákkal, és mivel magyar rp-t folytatnánk egyébként sem találom hasznosnak, reálisnak a használatát.

Egységszámok volnának, de egyéb más nem.

Rövidebb jelentkezési lap, mert azt sem tartom fontosnak hogy IRL mit teszel, mit eszel, mivel foglalkozol, hogyha tök jól érted a rendőr RP-t.

IC dolgok nálam a lényegesek és fontosabbak.

Köszönöm a következőkben is akitől támogatást kapok a Frakció iránt.

kQKeg74.png

Büntető törvénykönyv (( Minta, ahogyan én elképzelem a jövőben ))

Kábítószer-kereskedelem,((2-8 perc -2500  ))       -->                       176. § (1) Aki kábítószert kínál, átad, forgalomba hoz, vagy azzal kereskedik, bűntett miatt 2-8 évig terjedő szabadségvesztésst kaphat. 

Emberrablás  ,((20-40 perc -25.000  ))       -->                             190. § (1) Aki mást személyi szabadságától           a) erőszakkal, illetve az élet vagy testi épség ellen irányuló közvetlen fenyegetéssel vagy

b) védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotba helyezésével vagy ilyen állapotát kihasználva

megfoszt, és szabadon bocsátását követelés teljesítésétől teszi függővé, bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Kiképzésről röviden.

Első lépésnek a fizikai és elméleti gyakorlások vennék kezdetüket...

BTK alapismerete, jogok, MDC, szabályzatok.

Ezt követően a gyakorlati igazolásokon vennének részt a kadétok, amelyben a fokozott ellenőrzéssel járó mélységi ellenőrzésen áteső, a forgalomban résztvevő járművezető személyek helyes módjának és szabályainak megtanulását gyakorolnánk.

Következőkben a fegyver használata, sokkoló és egyéb más fegyverekre vonatkozó jogok és a helyes használatot tanulnák meg. Mikor kell a sokkolót és mikor kell a lőfegyvert alkalmazni.

Ezek után a motoros és autós bevetések, akciók gyakorlására kerülne a sor.

• 2 weeks later...
  • Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.