nzolika Létrehozva: November 21, 2019 Megosztás Létrehozva: November 21, 2019 Magamrol OOC:Sziasztok.Nagy Zoltán vagy 15 éves 2004.08.09 én születtem Budapesten.Szeretek biciklizni,mtázni,motorozni Tárnokon lakok a haverommal mindennap játszunk a szerveren vele szeretnék egy frakciot inditani és egy jo rp közzöséget kialakitani már körülbelül 3-4 éve rpzek kisebb nagyobb szervereken leader még csak Fine mtán voltam Piruba de voltam már cripsbe,automentösként is dolgoztam már. IC:Dianna Human vagyok (névváltás majd ha lehetséges kérnék Dianna Montana-ra)olajszállitokén dolgozok Akivel szeretném a Frakciot OOC:Nagy Balázs vagyok 14 éves 2005.01.26-án születtem szeretek focizni,biciklizni Maglodón élek Budapestre járok suliba az Arany Jánosba Épületgépész szakra amit egyenlöre nagyon szeretek 1 éve rpzek van egy ismerösöm hiresebb szerverek volt admin ezért egészen hamar megtanultam rpzni. Rola IC:Jhon Andreas vagyok(szintén ha megoldhato akkor Jhon Montana-ra) Jelenleg olajszállitoként dolgozok Banda:Név:Montana Realty Company Rangok:1.Head OF Family 1db Dianna Montana 2.Second Head Of Family 2db Jhon Montana 3.Driver Of Family 2db...... 4.Smugler 1 db 5.Helper 3db 6.New Guy ...... Frakcio Járművek:1 db Ford E150 1 db Mercede-Benz G65 AMG 2 db BMW M5 E60 1 db Mercedes-Benz C63 AMG Miért engem válasszatok:mert én ugy gondolom magamról hogy jol tudok rpzni és egy egész összetartó csapatot tudnák alkotni a szerveren Van e tapasztalatom a leaderségből?:hát igazábbol én csak ideiglenes leader voltam fineon 1 honapig de azért sok mindenre rájöttem akkor mikor én vittem a leadert és egy két tapasztalatom van belöle Skin/Mappolás: Montgomeryben néztünk ki egy helyet ahol szeretnénk letelepedni és learatni a babérokat skint még sajnos nem találtam de ha esetleg megkapom a frakcio addigra tuti hogy lesz UI:Remélem megkapom a Frakciót Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jessica Hoffman Hozzászólva: November 23, 2019 Megosztás Hozzászólva: November 23, 2019 Szia szeribtem rövid lett ès nem làtom èrtelmèt igy nem tàmogatom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: November 28, 2019 Megosztás Hozzászólva: November 28, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések