Jump to content

Frakciópályázás//Montana Realty Company ((Banda))

nzolika

Ajánlott bejegyzések

Magamrol OOC:Sziasztok.Nagy Zoltán vagy 15 éves 2004.08.09 én születtem Budapesten.Szeretek biciklizni,mtázni,motorozni Tárnokon lakok a haverommal mindennap játszunk a szerveren vele szeretnék egy frakciot inditani és egy jo rp közzöséget kialakitani már körülbelül 3-4 éve rpzek kisebb nagyobb szervereken leader még csak Fine mtán voltam Piruba de voltam már cripsbe,automentösként is dolgoztam már.

IC:Dianna Human vagyok (névváltás majd ha lehetséges kérnék Dianna Montana-ra)olajszállitokén dolgozok

Akivel szeretném a Frakciot OOC:Nagy Balázs vagyok 14 éves 2005.01.26-án születtem szeretek focizni,biciklizni Maglodón élek Budapestre járok suliba az Arany Jánosba Épületgépész szakra amit egyenlöre nagyon szeretek 1 éve rpzek van egy ismerösöm hiresebb szerverek volt admin ezért egészen hamar megtanultam rpzni.

Rola IC:Jhon Andreas vagyok(szintén ha megoldhato akkor Jhon Montana-ra) Jelenleg olajszállitoként dolgozok

Banda:Név:Montana Realty Company Rangok:1.Head OF Family 1db Dianna Montana

2.Second Head Of Family 2db Jhon Montana

3.Driver Of Family 2db......

4.Smugler 1 db

5.Helper 3db

6.New Guy ......

Frakcio Járművek:1 db Ford E150

1 db Mercede-Benz G65 AMG

2 db BMW M5 E60

1 db Mercedes-Benz C63 AMG

Miért engem válasszatok:mert én ugy gondolom magamról hogy jol tudok rpzni és egy egész összetartó csapatot tudnák alkotni a szerveren

Van e tapasztalatom a leaderségből?:hát igazábbol én csak ideiglenes leader voltam fineon 1 honapig de azért sok mindenre rájöttem akkor mikor én vittem a leadert és egy két tapasztalatom van belöle

Skin/Mappolás: Montgomeryben néztünk ki egy helyet ahol szeretnénk letelepedni és learatni a babérokat skint még sajnos nem találtam de ha esetleg megkapom a frakcio addigra tuti hogy lesz

UI:Remélem megkapom a Frakciót :)

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.