Wilbur Elias Létrehozva: December 20, 2019 Megosztás Létrehozva: December 20, 2019 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? - Halász Feremc - Hány éves vagy? - 15 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 3-4 óra - Jelenlegi játszott perceid száma: - 8200 (2019.12.20) - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! -Sajnos voltam már, de ennek ellenére szeretnék jelentkezni. https://imgur.com/a/g84E9O5 - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - Igen, Yakuzában. - Miért ezt a frakciót választanád? - Nagyon szeretek szerelni IRL is szóval így érzem helyesnek, hogy ezt a frakciót választom. - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - Igen, rendelkezem. - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Halász Ferenc vagyok,15 éves. Magyarországon, Dunakeszin élek. Hobbim az anime nézés. Nagyon szeretek rpzni.- IC Rész Jelentkező neve: - Sakitaro Riku- Jelentkező születési helye, ideje: - 1995.02.03 Los Santos Szülész Otthon - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Hyuga Rin - Jelentkező apjának neve: - Sakitaro Rou - Előző munkahelye(i): - Olajfinomító - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) -Számomra a csapatmunka az adott csapat össze tartását jelképezi, ami annyit takar, hogy ennek a csoportnak együtt kell dolgoznia, akár rosszban vannak, akár jóban. Számomra a csapat szellem sokat jelent. Emberként gyakran hibázunk, több személlyel nagyobb eséllyel el tudjuk kerülni ezeket a hibákat. A csapatszellem kialakításánál elsődleges, hogy a tagok célja közös legyen. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Sakitaro Riku a nevem. Jelenleg 25 éves vagyok. Iskoláim:Los Santos általános iskola., Las Venturasi Szakközépiskola, Autószerelő Technikum. A családommal jelentős időt töltöttem, és szeretem őket. Az iskolában sokan csúfoltak, elvégre Japán vagyok, gyakran úgy becézgettek "Csíkszemű", ez kimondottan nem zavart, de mikor a családomat szidták, akkor elöntött a düh. Ilyenkor akár rendőrségi ügy is lett ebből. A tini korom elég zűrös volt, rossz bandába keveredtem. Sokat ittam, drogoztam, cigiztem. Anyámék ezt meglátván széjjel vertek. Nem sokkal utána leszokási terápiákra küldtek, és a sok időnek, és a szeretteimnek köszönhetően leküzdöttem ezt a fajta szenvedélyemet. Főként a szerelés mutatott nekem utat, megnyugvást jelentett, ezért is jelentkezem ide. Az apám is autószerelő volt, egy kis boltot vezetett, de ez bezárt, éppen ezért kijöttem a gyakorlatból. Szerelés nélkül nem tudok élni, ez egyfajta újboli szenvedélyem. Edited December 21, 2019 by Diaz Norman Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Delmar Bates Hozzászólva: Január 1, 2020 Megosztás Hozzászólva: Január 1, 2020 Tetszik az Összeálítás Szeretném ha Te lennél aki szereli a BMW-et minden nap TÁMOGATOM Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések