Jump to content

Sakitaro Riku jelentkezése szerelőnek

Wilbur Elias

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Halász Feremc -
Hány éves vagy?
- 15 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 3-4 óra -

Jelenlegi játszott perceid száma:

- 8200 (2019.12.20) -

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

-Sajnos voltam már, de ennek ellenére szeretnék jelentkezni. https://imgur.com/a/g84E9O5 -
Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
- Igen, Yakuzában.  -

Miért ezt a frakciót választanád?

- Nagyon szeretek szerelni IRL is szóval így érzem helyesnek, hogy ezt a frakciót választom. -
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
- Igen, rendelkezem. -
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
- Halász Ferenc vagyok,15 éves. Magyarországon, Dunakeszin élek. Hobbim az anime nézés. Nagyon szeretek rpzni.-

IC Rész

Jelentkező neve:
- Sakitaro Riku-
 Jelentkező születési helye, ideje:
- 1995.02.03 Los Santos Szülész Otthon -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Hyuga Rin -
 Jelentkező apjának neve:
- Sakitaro Rou -
 Előző munkahelye(i):
- Olajfinomító -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
-Számomra a csapatmunka az adott csapat össze tartását jelképezi, ami annyit takar, hogy ennek a csoportnak együtt kell dolgoznia, akár rosszban vannak, akár jóban. Számomra a csapat szellem sokat jelent. Emberként gyakran hibázunk, több személlyel nagyobb eséllyel el tudjuk kerülni ezeket a hibákat.  A csapatszellem kialakításánál elsődleges, hogy a tagok célja közös legyen.  -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- Sakitaro Riku a nevem. Jelenleg 25 éves vagyok.  Iskoláim:Los Santos általános iskola., Las Venturasi  Szakközépiskola, Autószerelő Technikum.

A családommal jelentős időt töltöttem, és szeretem őket. Az iskolában sokan csúfoltak, elvégre Japán vagyok, gyakran úgy becézgettek "Csíkszemű", ez kimondottan nem zavart, de mikor a családomat szidták, akkor elöntött a düh. Ilyenkor akár rendőrségi ügy is lett ebből. A tini korom elég zűrös volt, rossz bandába keveredtem. Sokat ittam, drogoztam, cigiztem. Anyámék ezt meglátván széjjel vertek. Nem sokkal utána leszokási terápiákra küldtek, és a sok időnek, és a szeretteimnek köszönhetően leküzdöttem ezt a fajta szenvedélyemet. Főként a szerelés mutatott nekem utat, megnyugvást jelentett, ezért is jelentkezem ide. Az apám is autószerelő volt, egy kis boltot vezetett, de ez bezárt, éppen ezért kijöttem a gyakorlatból. Szerelés nélkül nem tudok élni, ez egyfajta újboli szenvedélyem. 

Edited by Diaz Norman

• 2 weeks later...
  • Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.