Ryder Létrehozva: Január 3, 2020 Megosztás Létrehozva: Január 3, 2020 Panasztevő játékos IC neve: -Ryder Shakur- Panaszra tett játékos IC neve -Balogh Adrian- Panasz oka: -ooc szidás, ooc rádiózás- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://kepkuldes.com/image/hydWZe- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Delmar Bates Hozzászólva: Január 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Január 3, 2020 Ezt Én is Tudom Bizonyítani mert Ott voltam! És mindent Láttam és Discordon meg halottam! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marco Cravis Hozzászólva: Január 4, 2020 Megosztás Hozzászólva: Január 4, 2020 Sziasztok, én fogom bírálni a PK-t, várom Adrian válaszát 24 órán belül! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Volkov Genovese Hozzászólva: Január 4, 2020 Megosztás Hozzászólva: Január 4, 2020 (módosított) Igen sajnálom. Csak annyira felhuztam magam. Azt se tudtam mit írok elnézést kérek. És elfogadom érte a büntetésemet Edited Január 4, 2020 by 9072adrian Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marco Cravis Hozzászólva: Január 4, 2020 Megosztás Hozzászólva: Január 4, 2020 Rendben, akkor Adriánt 120 perces Adminjailben részesítem, OOC minősítés indokkal! Ezzel zárom, helyezem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések