PreiMate Létrehozva: December 27, 2018 Megosztás Létrehozva: December 27, 2018 OOC RÉSZ Mi a neved? - Máté-Hány éves vagy? - 16 -Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - Hétköznap 2-3 órát, hétvégén 4-5 órát. Ezt mind a frakcióra tudnám szánni! -Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < A Fine Mta-an voltam a vonatósokknál 3 hónapot, See Mta-an az OMSZ-ben fél évet. > Miért ezt a frakciót választanád? < Első sorban, mert imádom az autókat, és mert jó esik az embereknek segíteni. >Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen, rendelkezem mindkettővel! >Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Prei Máté vagyok, 16 éves. Középiskolába járok, informatikát tanulok. Suli mellett, edzek, amerikai focizok, és hétvégi diák munkát végzek. A számítógép előtt napi 2-3 órát töltök (Persze ez szünidőben több). Mást nem tudok magamról elmondani. > IC Rész Jelentkező neve: - Jim Tailor - Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santos Kórház. 1995.29.29 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Mary Elizabeth- Jelentkező apjának neve: - Tom Tailor - Előző munkahelye(i): - Postás, árufeltöltő. - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Szerintem a csapatmunka, egy ilyen munkahelyen elengedhetetlen. Mivel számomra is könnyebb csapatban dolgozni, és megkönnyíti a munkát. De csak ha olyan emberek találhatóak meg benne, akik egyetértenek ezzel. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Megszülettem 1995.29.29 A Los Santos-i kórházban, éjjel 22:17-kor. Édesanyám születésemkor meghalt, és apámmal éltem egészen 19 éves koromig, amikor is elhunyt alkohol mérgezésben. Gyerek korom nem volt a legszebb főleg azért mert édesapám folyamatosan vert. De megpróbáltam az iskolába menekülni, ahol mindig örömmel vártam a barátaimat. Miután elvégeztem az általános iskolát, kihagytam egy évet, mivel édesapám kórházba került munkahelyi baleset miatt. Ezért nem engedték vissza dolgozni, és így én mentem el helyette. 16 évesen először postásnak 2 hónapra, azután pedig árufeltöltőnek. Eközben telt az idő, én pedig beiratkoztam autószerelő szakra, amit az első év után ott hagytam, mivel nem tetszett. Sok gondolkodás után maradtam a gimnáziumnál, hogy az érettségit megszerezem, melyet jó, és közepes moduljegyekkel szereztem meg, egy 3 éves képzésben . Az érettségi megszerzésével, vissza mentem az autószerelő szakra befejezni itt ösztöndíjat kaptam gyakorlatban végzett teljesítményemért. Így egy szakmával, és egy érettségivel jelentkeztem egy autószerelő műhelybe, melyben két, és fél évig dolgoztam.- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: December 28, 2018 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: December 28, 2018 Gratulálunk, jelentkezési lapod elfogadásra került! Várjuk meghallgatásra ((TS)) az alábbi időpontok valamelyikén: 2018.12.28. 17:00 vagy 2018.12.29. 17:00. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, jelezz vissza privát üzenetben. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések