Delmar Bates Létrehozva: Január 9, 2020 Megosztás Létrehozva: Január 9, 2020 (módosított) IC/InGame neved: < Brandon Bates > A ban időpontja: < 2020.01.08 19:59 > A ban oka: < OOC minősítés, OOC szidás > A ban időtartama: < 2035.01.08 > Admin neve, aki bannolt: <Daniel > Miért szeretnéd az unbant? < Jelen megjelenítet dátumon (2020.01.08) fent sem voltam a szerveren vagy ha igen max 10 percet mert Szarul voltam... ha meg visszatérve (A Létre hozott PK-ra bannolt ki 15 évre.... akkor is Jogtalanak tartom) szeretém megkérdezni hogy Mivel Mit Hogy Mikor..Képet Kérnék hogy Bízonyítsa Hogy Tegnap az az 2020.01.08-án Mikor Én 40 fokos Lázzal Jobbáron az ágyban feküdtem kibannol.... Úgy hogy Max mentem 4 Kört a BMW-el és utánna kiléptem semmi OOC szidás nem történt hameg a PK ra adott bant azért le tettem a Büntetésem és nem volt Szó banrol... Előre is köszönöm a Választ!! itt a Bizonyíték. hogy a Büntetésemet letettem... UCP kép : https://kepkuldes.com/image/homJog a Bízonyíték hogy akkor megkaptam és letöltöttem a Büntetésem!!! Edited Január 9, 2020 by Brandon Bates Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Január 9, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Január 9, 2020 A csodálatos liveban történt ooc szidás, minősítés miatt kaptad a bannod. Azóta már innen is. Viszont látásra. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések