Flaviano Delgado Létrehozva: December 28, 2018 Megosztás Létrehozva: December 28, 2018 Cartel de Ángeles caídos OOC információk Rólunk Erik /aka. Flaviano Delgado/: 15 éves győri diák vagyok, informatikai szakon tanulok. Komolyabban 1-1,5 éve játszom RolePlay szervereken, ezalatt az idő alatt sokat fejlődtem. Sok pozíciót volt lehetőségem betölteni különböző frakciókban, a törvény mindkét oldalán a ranglétra legaljától a legtetejéig. Brendon /aka. Filippo Gonzalez/: 16 éves vagyok, 9. osztályos szakács tanuló vagyok. MTA-val először két éve találkoztam, megjártam már több angol, illetve magyar nyelvű szervert is. Frakció leader és al-leader pozícióban is van tapasztalatom. Miért lennénk alkalmasak? Már több frakcióban bizonyítottunk mint leader, illetve al-leader, ezek közül több-ben együtt láttuk el a vezetői feladatokat. Sehonnan nem lettünk eltávolítva és az esetek többségében huzamosabb ideig vittük az adott frakciókat. A kartell felépítése Halcón: Az utcákra kihelyezett kartell-tagok. Feljebbvalóiknak számolnak be a rendvédelmi szervek és rivális csoportok tevékenységéről. Sicario: Bérgyilkosok. Ők felelősek a kartell területének védelméért, elrendelt gyilkosságok, rablások, emberreablások végrhajtásáért. Teniente: A kartellben elérhető második legmagasabb pozíció. A saját területükön ők tartják szemmel az alájuk besorolt egységeket. Capo: A kartellben lévő legmagasabb tisztség. Ő felelős a többi csoporttal való szövetségekért, a vezetők kinevezéséért, a kábítószer terjesztés teljes egészéért és a nagyobb horderejű gyilkosságok elrendeléséért. Igényelt skinek https://drive.google.com/open?id=1IKSjf6cPh5OqqCT4f2iopniMO7aOQjza Igényelt járművek 2x Mercedes G65 Mappolás Főbb céljaink Realisztikus kartell RP Új tagok bevonása, segítése Barátságos közeg megteremtése IC információk / Történet A Cartel de Ángeles caídos a Juárez kartell Los Santos-i elosztóiból alakult meg a Juárez kartell bukását követően. Miután 2001-ben 'El Chapó' megszökött a börtönből, a kartell számos tagja a Sinaola kartellhez csatlakozott. Az elkövetkezendő években a Juárez és a Sinaola kartell között háborús körülmények uralkodtak. A végén a Sinaola került ki győztesül. A Los Santos-i elosztók és helyi főnökök régi kapcsolataikat kihasználva újrrarendezték soraikat, megformálva a Cartel de Ángeles caídos-t. A kartell jelenlegi főnöke Flaviano Delgado, jobb keze pedig Filippo Gonzalez. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Adam Dixon Hozzászólva: December 28, 2018 Megosztás Hozzászólva: December 28, 2018 Szerintem nagyon jó kezekbe lesz +TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: December 29, 2018 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: December 29, 2018 Mapolás? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Flaviano Delgado Hozzászólva: December 29, 2018 Author Megosztás Hozzászólva: December 29, 2018 Jelenleg nem otthon vagyok, így csak ezeket tudtam megcsinálni. A mapolást később terveztem egyeztetni, ezt kifelejtettem a lapból. Egyébként, ha igény van rá a pályázat többi részét is bővíthetem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Január 3, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Január 3, 2019 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj.: Továbbiakat TS-en egyeztetjük. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések