Adam Dixon Létrehozva: December 28, 2018 Megosztás Létrehozva: December 28, 2018 Jelentkezésem Adminisztátornak Magamról: A becses nevem Kemele Ádám, 16 éves vagyok. Komárom-Esztergom megyébe élek Informatika szakon tanulok,szakgimnáziumban. Az iskola befejezése után még nem tudom mivel szeretnék foglalkozni. Szeretek számítógépezni ezen belül játszani, Cisco-t tanulni és egyéb más, emelett szeretek biciklizni,sorozatokat nézni. Megismerkedésem az MTA-val: Körülbelül 2 éve kezdtem el MTA szervereken játszani. A szerverek között voltak kisebb-nagyobb kihagyások, összesen 600 órám van MTA-ba. Sok frakcióba vettem részt magasabb pozíciókba. Adminisztrátor/Moderátor eddig még nem voltam. Egy Adminsztátor feladata: Egy Adminisztrátor feladatkörébe tartozik az új játékosok segítése, illetve a szabályszegő játékosok esetében a szabályok megértetése, végső esetben pedig szankció kiosztása az adott játékos irányába. Amennyiben a játékos nem érti a döntés lényegét, esetleg az rp-vel akadnak problémái az Adminisztrátor kötelessége ezt elmagyarázni a játékosnak. Aktivitásom: Napi szinten több órát is eltudok tölteni,de ez változó. Ha elérhető vagyok,akkor nagyon sok időt tudok eltölteni a szerveren. Átlagosan 20-30 óra hetente a minimum. Csapatmunka: A csapatmunka egy igen fontos dolog főleg egy ilyen feladatnál, fontos a másokkal való megértés,egyetértés. Én egy eléggé alkalmazkodó típus vagyok így könnyen betudok illeszkedni,azonosulni a többiekkel. Miért engem válasszatok: Van már egy kis tapasztalatom RP szerverekkel kapcsolatban. Minden szituációban meghallgatom mindkét fél "beszédét" és a szabályzat szerint járok el . Miért jelentkezek erre a pozícióra: Nagyon szeretem az MTA-t ezen belül is a Roleplay-t. Próbálok minél fontosabb/nehezebb pozíciót betölteni a szerveren. Adminisztrátornak lenni még nem volt lehetőségem, úgy gondolom képes vagyok az Adminisztrátori feladatok elvégzésére. Pozitív tulajdonságaim: Aktív vagyok. Megértő,békés vagyok. Általában nyugodtan szoktam kezelni a konfliktusokat. Negatív tulajdonságaim: Türelmetlen vagyok. Gyenge idegrendszer. Túlzottan Őszinte tudok lenni alkalomadtán. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: December 30, 2018 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: December 30, 2018 Kedves jelentkező! Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 2019.01.02.-én 18:00-kor vagy 2019.01.03.-én 18:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. Megjegyzés: Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhat, kérjük jelezzen vissza privát üzenetben, hogy melyik időpontot válassza. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések