Pjotr Motka Létrehozva: Január 15, 2020 Megosztás Létrehozva: Január 15, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? Csüdör Szilveszter Hány éves vagy? 16 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? Napi akár 3-4 óra is menne de több nem az iskola miatt! Abból mehet egy 3 óra frakcióra ha az elegendő, de ha nem akkor lehet 4 is! Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? Nem voltam még frakcióban eddig! Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? Van néhány rendőr haverom a szerveren és megtetszett a munka, illetve ki szeretném próbálni a rendőri munkát is! Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? TeamSpeak3-mal igen, és a jövőhéten vagy még ezen a héten szerzek be egy mikrofont! Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Csüdör Szilveszter vagyok, 16éves Erdélyi ember, kb.: 1-2 éve játszom a Multi Theft Auto nevezetű játékkal és eddig erre fordítottam a leggtöbb időt! Ha nem MTA-zok akkor PUBG-zok de inkább mta, kb fél éve játszom a Next Gaming szerveren. Az NG elött játszodtam HL (Hungary Life) Fine MTA, See MTA V2. A suliban mindenki szeret, tudok alapszinten bűvészkedni, van humor érzékem. Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? Van egy pár Admin Jailom Lásd link: https://kepkuldes.com/image/hmkqBe Hány bannod van(képpel bizonyítva)? Összesen 1 bannom volt Lásd link:https://kepkuldes.com/image/hmkXg4 IC Rész Jelentkező neve: Jack Whistlewood Jelentkező születési helye, ideje: 1996, július 8. Los Santosi korház Jelentkező anyjának leánykori neve: Lucy Blueberry Jelentkező apjának neve: Daniel Whistlewood Előző munkahelye(i): Olajszállító, vizimentő Rendelkezel jogosítvánnyal? Igen, rendelkezek jogosítvánnyal! Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Én szeretek csapatban dolgozni. Szerintem csapatban könnyebben meg lehet oldani ügyeket, problémákat. Ha egy jó csapatom van akkor az olyan nekem mint egy nagy család, meglehet beszélni velül a dolgokat! Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Jack Whistlewood, 1996 július 8.-án láttam meg a napvilágot a Los Santosi korházban. Édesanyám neve: Lucy Blueberry, Édesapám neve: Daniel Whistlewood. Már tudták a szüleim, hogy sikeres ember leszek! Amikor felcseperedtem annyira, hogy iskolás voltam, mindenki szeretett az iskolában. Majd elmentem dolgozni! Egy kamionnal kezdődött az egész! Nagyon sokáig dolgoztam olajfinomító-ként és már unalmas volt. Így úgy döntöttem, hogy más munka után nézek! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pjotr Motka Hozzászólva: Január 15, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Január 15, 2020 Sajnálom, hogy az előzőt elrontottam, most jobban odafigyeltem! Helyesírási hibákért bocsi! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Wolfren Hozzászólva: Január 16, 2020 Megosztás Hozzászólva: Január 16, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott ,hogy jelentkezését elfogadjuk. ((Saját megjegyzés: Várunk a TeamSpeak meghallgatásra az alábbi időpontokon valamelyikén:2020.01.19 19:00 vagy 2020.01.20 18:00.)) 1 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések