Thomas Létrehozva: Január 16, 2020 Megosztás Létrehozva: Január 16, 2020 (módosított) Panasztevő játékos IC neve: Thomas Cartwright Panaszra tett játékos IC neve Rain Bobbie Panasz oka: Neki ment a kocsimnak Rain, utánna mentem megállítottam. Mondtam neki hogy fizesse ki a kárt, erre ő azt mondta hogy nem. Utánna eltolta a kocsimat és mondtam neki hogy ha mégegyszer hozzá nyúl a kocsimhoz megütöm. Miután elkezdte újra tolni a kocsimat én megütöttem erre ő megfogta és egy UZI-val lelőtt az olajszállító előtt, ami egy forgalmas hely. Bizonyíték (videó, kép, log): https://imgur.com/47e215z Edited Január 16, 2020 by Thomas Cartwright Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marco Cravis Hozzászólva: Január 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Január 17, 2020 Sziasztok, én bírálom a PK-t, várom Bobbie válaszát 24 órán belül! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marco Cravis Hozzászólva: Január 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Január 17, 2020 Szerveren megbeszélve, zárom, helyezem! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések