Jump to content

Smith Johnson adminsegéd jelentkezése

Wolfren

Ajánlott bejegyzések

✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠

Magamról

Sziasztok! Flórián a keresztnevem ,de a nicknevemen is szoktak hívni (Wolfren,Wolf).Jelenleg 16 éves vagyok ,amit november 13.-án töltöttembe. Székesfehérváron élek és tanulok is egy gimnáziumban. Jogásznak ,azon belül ügyvédnek szeretnék tovább tanulni. A hobbijaim a lövészetben és a gépezésben kimerülnek. MTA-val 10 éves korom óta játszok ,viszont 12 évesen kezdtem el roleplay szervereken játszani nagy rendszereséggel. A NextGaming szerverén 2019 nyarán kezdtem el játszani és kisebb nagyobb szünetekkel ,már több mint 17819 percem van rajta. Leginkább a barátaimmal  játszok a szerveren ,viszont volt olyan ,hogy órákon át egyedül farmoltam a pénzt.

✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠

Játékban elért eredményeim

A szerveren Smith Johnson karakterét testesítem meg. Rögtön önkormányzati testőrként kezdtem ,de mivel inaktív volt az akkori csapat ,ezért ki léptem és egy jó hónapig vízimentő és olajszállító voltam. Aztán csatlakoztam a rendőrséghez és máig nem tágultam onnal. Jelenleg Al-leader ,azaz Altábornagy pozíciót töltök ,be az állományban. A "Net Worth"-öm 700 ezer$ és egy BMW i5 e60.

✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠

UCP-vel kapcsolatos dolgok

Összes jailom:https://imgur.com/aodt3us

A buggoltaltás részét nagyon megbántam 

Összes bannom:https://imgur.com/geDWrls

Egy bannom se volt.

✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠

Admin és adminsegéd feladata

Az admin feladata a játékosok segítése ,problémáik bírálása és a szabályzat betartatása a játékosokkal.

Az adminsegéd feladata a kisebb kérdések megválaszolása az admin válláról lévő teher levétele vagy csökkentése.

✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠

Aktivitási idő

Egy átlagos napon 3-5 óra közé tehető

✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠

Csapatmunka

Legyünk jó csapatjátékosok! A jó csapatmunka, a hatékony együttműködést sok esetben a siker koronázza meg.

Ha nem dolgozik együtt a társadalom ,akkor nem fog gyorsan és sikeresen elérni célokat ,mint pl a Manufaktúráknál.

✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠

Miért pont engem?

Mivel a tudásom az RP világában határtalan. Nem tud leterhelni a sok pm és mindegyikre gyorsan, átfontoltan fogok tudni válaszolni. Sokszor voltam a NextGamingen idg. as.

✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠

Jó tulajdonságok:

-magabiztosság

-realizmus

-türelmesség

-átfontoltság

-precízió

Rossz tulajdonságok:

-Szigorúság

-Okoskodás

-Komolytalan(NÉHOL)

-Túlzott humorista

✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠

Utószó:

Köszönöm ,hogy átolvastátok a lapom és az ezzel elégetett időtöket!

Edited by Smith Johnson//Wolfren

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2020.01.18.-én 13:00-kor vagy  2020.01.19.-én 15:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező.

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.