Wolfren Létrehozva: Január 17, 2020 Megosztás Létrehozva: Január 17, 2020 (módosított) ✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠ Magamról Sziasztok! Flórián a keresztnevem ,de a nicknevemen is szoktak hívni (Wolfren,Wolf).Jelenleg 16 éves vagyok ,amit november 13.-án töltöttembe. Székesfehérváron élek és tanulok is egy gimnáziumban. Jogásznak ,azon belül ügyvédnek szeretnék tovább tanulni. A hobbijaim a lövészetben és a gépezésben kimerülnek. MTA-val 10 éves korom óta játszok ,viszont 12 évesen kezdtem el roleplay szervereken játszani nagy rendszereséggel. A NextGaming szerverén 2019 nyarán kezdtem el játszani és kisebb nagyobb szünetekkel ,már több mint 17819 percem van rajta. Leginkább a barátaimmal játszok a szerveren ,viszont volt olyan ,hogy órákon át egyedül farmoltam a pénzt. ✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠ Játékban elért eredményeim A szerveren Smith Johnson karakterét testesítem meg. Rögtön önkormányzati testőrként kezdtem ,de mivel inaktív volt az akkori csapat ,ezért ki léptem és egy jó hónapig vízimentő és olajszállító voltam. Aztán csatlakoztam a rendőrséghez és máig nem tágultam onnal. Jelenleg Al-leader ,azaz Altábornagy pozíciót töltök ,be az állományban. A "Net Worth"-öm 700 ezer$ és egy BMW i5 e60. ✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠ UCP-vel kapcsolatos dolgok Összes jailom:https://imgur.com/aodt3us A buggoltaltás részét nagyon megbántam Összes bannom:https://imgur.com/geDWrls Egy bannom se volt. ✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠ Admin és adminsegéd feladata Az admin feladata a játékosok segítése ,problémáik bírálása és a szabályzat betartatása a játékosokkal. Az adminsegéd feladata a kisebb kérdések megválaszolása az admin válláról lévő teher levétele vagy csökkentése. ✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠ Aktivitási idő Egy átlagos napon 3-5 óra közé tehető ✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠ Csapatmunka Legyünk jó csapatjátékosok! A jó csapatmunka, a hatékony együttműködést sok esetben a siker koronázza meg. Ha nem dolgozik együtt a társadalom ,akkor nem fog gyorsan és sikeresen elérni célokat ,mint pl a Manufaktúráknál. ✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠ Miért pont engem? Mivel a tudásom az RP világában határtalan. Nem tud leterhelni a sok pm és mindegyikre gyorsan, átfontoltan fogok tudni válaszolni. Sokszor voltam a NextGamingen idg. as. ✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠ Jó tulajdonságok: -magabiztosság -realizmus -türelmesség -átfontoltság -precízió Rossz tulajdonságok: -Szigorúság -Okoskodás -Komolytalan(NÉHOL) -Túlzott humorista ✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠✠ Utószó: Köszönöm ,hogy átolvastátok a lapom és az ezzel elégetett időtöket! Edited Január 17, 2020 by Smith Johnson//Wolfren Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Január 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Január 17, 2020 Kedves jelentkező! Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 2020.01.18.-én 13:00-kor vagy 2020.01.19.-én 15:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com) Megjegyzés: Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések