Jump to content

Rendőrség jelentkezés

Ajánlott bejegyzések

u0onbo7efbw1ccneifvi.png

OOC RÉSZ

Mi a neved?
< Bene Máté >
Hány éves vagy?
< 14 >
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
< 3-4.Akkár mindet>
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< Nem >

Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni?

< Az ért mert szerintem ez egy nagyon szép szakma.És jó érzésel töltell az hogyha segíthetek bárkinek.Én is rendőrnek szeretnék menni tovább tanulni. >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< van ts3.Mikrofonom is van. >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
< Szabolcsban élek.Van egy kutyám akiröl én godoskodom és én tanítottam be.Hobbim a foci,horgászat és a biliárd.A traktorok,kocsik szerelmese vagyok.Humoros vagyok,az iskolába jól tanulok. >

Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)?
< https://ucp.nextgamingrp.com/settings >

Hány bannod van(képpel bizonyítva)?
< https://ucp.nextgamingrp.com/settings >

IC Rész

Jelentkező neve:
< River Mitchell >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< 1990.03.23 los Santos>
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< River Nina >
 Jelentkező apjának neve:
< Ismeretlen >
 Előző munkahelye(i):

< olajszállító,vizimentő >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
<igen>
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
< Szerintem egy jó csapat mindenre képes.Egy jó csapatban alakulhatnak ki jó barátságok.És ha a csapat jó,összetartó akkor a munka nem egy munka hanem egy hobbivá válik.>
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< 1990-ben láttam meg a napvilágot.Anyukám egyedül nevelt fel.Apukámrol nem tudok semmit anyukám sosem akart beszélni nekem rolla.Los Santosba születem onnan elköltöztünk egy kis falúba.De ott nem jöttek be a szánndékaink így visza költöztünk ide.Itt már lassan 6 éve élünk.Itt kezztem el a gimnáziumot is.Kamion sofőr ként végeztem.Így olajszállító ként dolgozom.Szabad időmben horgászok,meccset nézünk a haverokkal,és amit a legjobban szeretek az a horgászat.Anyukám River Nina ő neki köszönhetem ezeket hogy még egyedül is de tisztességesen felnevelt. >

•  

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.