River Mitchell Létrehozva: Január 24, 2020 Megosztás Létrehozva: Január 24, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? < Bene Máté > Hány éves vagy? < 14 > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < 3-4.Akkár mindet> Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Nem > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < Az ért mert szerintem ez egy nagyon szép szakma.És jó érzésel töltell az hogyha segíthetek bárkinek.Én is rendőrnek szeretnék menni tovább tanulni. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < van ts3.Mikrofonom is van. > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Szabolcsban élek.Van egy kutyám akiröl én godoskodom és én tanítottam be.Hobbim a foci,horgászat és a biliárd.A traktorok,kocsik szerelmese vagyok.Humoros vagyok,az iskolába jól tanulok. > Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < https://ucp.nextgamingrp.com/settings > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < https://ucp.nextgamingrp.com/settings > IC Rész Jelentkező neve: < River Mitchell > Jelentkező születési helye, ideje: < 1990.03.23 los Santos> Jelentkező anyjának leánykori neve: < River Nina > Jelentkező apjának neve: < Ismeretlen > Előző munkahelye(i): < olajszállító,vizimentő > Rendelkezel jogosítvánnyal? <igen> Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < Szerintem egy jó csapat mindenre képes.Egy jó csapatban alakulhatnak ki jó barátságok.És ha a csapat jó,összetartó akkor a munka nem egy munka hanem egy hobbivá válik.> Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < 1990-ben láttam meg a napvilágot.Anyukám egyedül nevelt fel.Apukámrol nem tudok semmit anyukám sosem akart beszélni nekem rolla.Los Santosba születem onnan elköltöztünk egy kis falúba.De ott nem jöttek be a szánndékaink így visza költöztünk ide.Itt már lassan 6 éve élünk.Itt kezztem el a gimnáziumot is.Kamion sofőr ként végeztem.Így olajszállító ként dolgozom.Szabad időmben horgászok,meccset nézünk a haverokkal,és amit a legjobban szeretek az a horgászat.Anyukám River Nina ő neki köszönhetem ezeket hogy még egyedül is de tisztességesen felnevelt. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Reece Bates Hozzászólva: Január 24, 2020 Megosztás Hozzászólva: Január 24, 2020 Lehet többet kellene magardól írnod. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Nikolaj Koroljov Hozzászólva: Január 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Január 25, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott ,hogy jelentkezését elutasítjuk. ((Saját megjegyzés: Nem kéne OOC szídni azt a frakit ahova csatlakozni akarsz)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések