Delmar August Létrehozva: Január 24, 2020 Megosztás Létrehozva: Január 24, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? - Papp Koppány - Hány éves vagy? - 14 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - napi 3-4 órát - Jelenlegi játszott perceid száma: - 1700 - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! https://ucp.nextgamingrp.com/dash Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - nem voltam még, de most szeretnék - Miért ezt a frakciót választanád? - mert megtetszett ahogy segítettek nekem - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - igen, mind a kettővel rendelkezem - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) -Engem Koppánynak hívnak. Kabán lakom és itt is járok iskolába.sportolok is jelenleg kickboxolok, de régebben baseball-oztam is. A szabadidőm nagy részében szeretek rajzolgatni is. A tanulásban nem vagyok a toppon ,de ez remélem változni fog mert már nagyobb az elvárás. - IC Rész Jelentkező neve: - August Kennard - Jelentkező születési helye, ideje: --Los Santos 1998. - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Horváth Julianna - Jelentkező apjának neve: - August barnabás - Előző munkahelye(i): - Olajfinomító - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - szerintem a csapatmunka szükséges,de nem mondig a legjobb.Az a jó benne hogy amit én nem tudok lehet hogy más igen így eloszlik a munka és ezért nem olyan néhéz ,sőtt még szórakoztató is lehet. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Az én nevem August Kennard. Az az egyik célom hogy alapítsak egy családot dehát megtaláljam az igazit. Eléggé szeretem az autókat és szabadidőmben sokat szoktam bütykölni a BMW-met is. A családom férfitagjai is itt dolgoztak ezért én is szeretném továbbvinni ezt a fonalat és örülnék ha a fiam is megörökölné ezt a jó szokást. Az anyámat nem ismerem igazán mert még kiskoromban elhagyott így az apámmal éltem gyermekkoromban. - Edited Január 27, 2020 by Gazsi_2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Január 27, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Január 27, 2020 Kedves jelentkező! Sajnálattal közöljük, hogy a jelentkezését elutasítjuk. Nem sikerült képet csatolni UCP-ről, nagyon rövid lett. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések