Jump to content

Panasz Daniel SA-ra

KR3MX

Ajánlott bejegyzések

Panasztevő játékos IC neve:

-Chris Cartwright-

Panaszra tett adminisztrátor neve:

-Daniel, Daniel Cravis-

Panasz oka:

-Szóval, arról lenne szó, hogy RP közben megzavart minket off-dutyban civilként, hogy fejezzük be a rablásokat/túszejtéseket. Igazából nekünk ez úgy esett le, hogy Dani megfenyegetett minket, hogyha kirabolunk valakit akkor azért szankció fog járni, márpedig ezt a szabályzat nem korlátozza. A túszejtést viszont igen, de mivel nem sikerült végig vinni, hiszen egy PD-s közbe avatkozott.(ez egy másik PK: Hozzácsatoltam lejjebb) Ezáltal egy túszejtés sem történt még meg a mai nap folyamán. Szóval nem értem ,hogy miért kell odajönni megzavarni az RP-t, és még azt se vártad meg, hogy mi mit írunk vissza, egyből el is húztál. Illetve amikor mi keresünk olyan üggyel kapcsolatban, ami fontos hiszen szerintem amit a PD-s Leader művelt a PK-ban amit írtam, azt szerintem a legjobb lenne neked bírálni, hiszen nem csak egy normál playerről van ebben az esetben szó hanem egy frakcióról is és annak vezetéséről.

Bizonyíték (videó, kép, log):

-[OOC]Daniel Cravis: (( Na halo ))
[OOC]Thomas Cartwright: (( csőcső ))
[OOC]George Cartwright: (( haló ))
[OOC]William Cartwright: (( cscs ))
[OOC]Chris Cartwright: (( Hello ))
[OOC]Chris Cartwright: (( van pk ))
[OOC]Delmar Mayers: (( csá ))
[OOC]Daniel Cravis: (( Akkor most szépen elmondom mi a szitu... ))
[OOC]Chris Cartwright: (( ha azért jöttél ))
[OOC]Daniel Cravis: (( PK-t láttam, majd egy admin bírálni fogja... ))
[OOC]Chris Cartwright: (( De, a PK nem feltétlenül ))
[OOC]Daniel Cravis: (( A folyamatos rablások/túszejtéseket belehet fejezeni... ))
[OOC]Chris Cartwright: (( Csak egy playerről szól ))
[OOC]Chris Cartwright: (( Inkább már frakcióról ))
[OOC]George Cartwright: (( de még egyet se raboltunk ))
[OOC]Daniel Cravis: (( Ennyit akartam ))
[OOC]Daniel Cravis: (( Cső ))-

Hello/Sziasztok !

Délután történtek miatt bocsánatot szeretnék kérni minden egyes résztvevő Cartwright tagoktól a hirtelen feldúlt gondolataim miatt...

El szerettem volna csak mondani hogy légszíves hagyjátok abba ezt a folyamatos rablásokat mert nem szeretnénk hogy a playerek kedve elmenjen a játéktól(Elhiszem hogy IC ügy de akkoris)...

Végszóként beismerem azt hogy hibáztam, nem kellett volna feldúltan így beszélni veletek !

• Haha 1

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.