Steve Cross Létrehozva: Január 26, 2020 Megosztás Létrehozva: Január 26, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? - Rescsánszki Kevin - Hány éves vagy? - 13 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 3-4 óra. - Jelenlegi játszott perceid száma: - 4222 - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - nem voltam még. - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - nem voltam még,ez lenne az első - Miért ezt a frakciót választanád? - Úgy gondolom hogy érdekes ez a frakció,meg már nagyon régóta szeretnék egy ilyen szerveren szerelő lenni.- Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - ts-el nem de mikrofonnal igen- Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Kevin vagyok Borsod-Abaúj-Zemplén megyében élek,13 éves vagyok,szeretek közösségben lenni,3-4 éve rpzek,jelenleg általános iskolába járok, 7. osztályt járom,nagyon szeretek a gépekkel foglalkozni ezért is szeretnék menni egy infó szakos iskolába bekerülni,emellett kondizok a haverjaimmal vagy esetleg a testvéremmel,kicsit izguló tipus vagyok de megbízható ha valamire megkérnem általában teljesítem.A szüleimmel és 3 testvéremmel lakok,Más játékok nem annyira tudnak lekötni,mert mindegyik csak felidegesít,de megtaláltam az igazi szervert a nextgamingot ami egyáltalán nem tud felidegesíteni,nagyjából ennyi. - IC Rész Jelentkező neve: - Steve Cross - Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santos 1998 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Rose Brown- Jelentkező apjának neve: - Zakary Cross - Előző munkahelye(i): - olajszállító jelenleg - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Úgy gondolom, hogy a csapatmunka elengedhetetlen bármilyen szervezetben. A csapatmunka befolyásolhatja ha valamelyik munkatársak nincsenek nagyon jobba. Ha nem dolgozik együtt a csapatmunka akkor elég hamar szét eshet és ezér össze kell tartania mindenkinek. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Steve Cross vagyok.1998 Május 26-án születem Los Santosban. Fooley Jack édesapám autószerelőnek dolgozott a helyi Fix and Drivenál.1986-ban be írattak a helyi iskolába. 8.osztályba magatartásom meg a szorgalmam példa mutató volt.Rengeteg versenyre jártam matematikából az volt a kedvenc tantárgyam.Dobogót sajnos nem értem el de ugyan úgy büszke voltam magamra.Nagyon sok csoport versenyken vettem részt amin megtanultam hogy mi is a csapatmunka.Ki osztotuk ki mit csinál.Kossuth Lajosi gimnáziumba leéretségisztem és elkezdtem a kreszt.Rá pár évre leraktam M és B kategóriára a jogositványt.Mert amit édesapám kezdett el én azt folytatni szeretném.Édesapámal nagyon jó dolgozni mert nagyon jó munkaerő.De sajnos 2015-ben felkelett mondanom mert édesanyám halálos beteg lett és én ápoltam.És most igy munkanéküli vagyok.- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Január 27, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Január 27, 2020 Kedves jelentkező! Sajnálattal közöljük, hogy a jelentkezését elutasítjuk. Nem sikerült csatolni képet az UCP-ről, TS pedig kell betanításhoz. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések