MaRaj17 Létrehozva: Január 26, 2020 Megosztás Létrehozva: Január 26, 2020 16éves vagyok szlovákiában élek . Jótanuló vagyok megpróbálok az órakon oda figyelni hogy otthon már ne nagyon keljen a sulival foglalkoznom . Járok hobbi szerűen focizni haverokal. Komolyabban a kempo mma val foglalkozom versenyi szinten. Számos nagy erdeményeket értem már el benne. MTA val márt 4éve foglalkozom elején csak Fun szerverekre járkaltam . De utánna pedig elkezdtem komolyabban venni a játékot és elkezdtem RP szerverekre járkalni. Már 3éve RPzem sok dolgot megtanultam az évek során. Az elején voltak hibáim az RPvel de tanultam belőlük . És ha valamibe bele kezdek azt mindig 100% csinálom meg. Hát ezen a szerveren még nincs olyan dolog amire büszke tudnék lenni . See MTA -n Taxi AlLeader ,Hungary Life PD Alezredes . Admin voltam szintén több szerveren is peldául mint BudapestMTA , FlyMTA . SeeMTA több mint 10milió vagyon.Hungary Life ismert figura vagyok/voltam . Egyszer sem. https://imgur.com/a/QC0JW17 Egyszer sem. https://imgur.com/a/QC0JW17 Segitsen a playereknek megválaszolja a kerdéseket ha valaki hibázzik akkor kiosztani a szankciót . 4óra. Nálam a csapat munka szinte a legfontosabb mivel a csapatmunka nelkül nincs rendszer se közösség. Értelmes vagyok.Gyorsan tanulok meg dolgokat.Mindent 100%ra próbálok megcsinálni.Mindíg úgy járok el az ügy érdekében hogy mind a két fél történetét meghallgatom. Mivel már van tapasztalatom ezzen a téren . Szerettek embereken segíteni . Márt meguntam az RPzést.És már kedvem lenne valami újhoz is. Gyorsan tanulok , Maximalista vagyok , Ertelemes vagyok , Kedves vidám vagyok Nemszeretem azt ha valaki nagyon nagy embernek hiszi magát és ilyenre feltudok csesződni , Ha valaminek nincs ertelme azzal nemfoglalkozom , Gyorsan feltudok csesződni ha valamit nemtudok 100%ra megcsinálni , Nemszeretem ha valaki ok nelkül megszabja nekem hogy mitcsinaljak Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Január 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: Január 27, 2020 Nagyon rövidre fogtad ezt a lapot, szerintem írjad újra átgondolva és megformázva. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Február 15, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Február 15, 2020 Ezt nem igazán tudom értelmezni, ahogyan te sem tudtad az "Adminisztrátori jelentkezési lapban kötelezően szereplő pontok"-ban leírtakat. Zárom Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések