Leon Hicks Létrehozva: Január 11, 2019 Megosztás Létrehozva: Január 11, 2019 (módosított) OOC Bemutatkozás: Oroszi Martin a polgári nevem. 16 éves vagyok nem sokára betöltöm a 17 éves életkoromat,középiskolás tanuló vagyok. Az iskolán kívül sportolni szoktam. Szabadidőmben MTA-zok és a barátaimmal beszélgetek. Közel 8 éve Gta-zok először a SAMP szerverekkel kezdtem és kb 4 éve MTA-zok. Azóta számtalan szervereken megfordultam és nem okoztam galibákat. Mottóm:"Becsüld meg azt amid van." IC Önéletrajz : Leon Hicks Születési idő / hely: 1980.03.29. Ukrajna,Kárpátalja Nehéz gyermekkora volt, apját nem ismerte mivel születése előtt elvitték munkatáborba ,de onnan nem tért vissza. Édesanyja mindent megtett , hogy a fiából egy tanult ember lehessen. Elvégezte középiskolai végzettségét majd az anyagiak miatt nem tudott tovább tanulni.Fizikai munkával kereste a kenyerét és,hogy eltartsa a többi testvérét és az édesanyját. Külföldi munkája során sok emberrel megismerkedett és rossz útra tért,de majd idővel vissza tért a céljához. Visszatérve szülőföldjére megcsináltatta a jogosítványát és vett egy autót amivel itt hol kereste a kenyerét .Elkezdett magán fuvarozóként dolgozni, majd egy tűzvész során meghalt minden családtagja csak ő volt magába így nem maradt ott tovább hanem nevet váltott majd elutazott és továbbra is éli az életét. Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma stb: 9.Igazgató 8.Igazgató-Helyettes 7.Telepvezető 6.Mester Sofőr 5.Haladó Sofőr 4.Sofőr 3.Gyakornok 2.OOC/Kirúgás 1.Ideiglenes taxis Frakció céljai, programja,amit el szeretnék érni: Elsősorban azt szeretném, hogy a frakció családias legyen és hogy, szeressenek benne lenni.Továbbá hogy, az ügyfelek eltudjanak jutni minél hamarabb az A pontból a B pontba minél hamarabb a legrövidebb úton. Miért pont ezt a frakciót választanád?: Azért mert ez egy nyugalmas frakció és aki szeret vezetni autókat azoknak ez a frakció tökéletes. Mellete még beszélgetni a barátokkal vagy esetleg frakció tagokkal mert nekem nem jönnek be az erőszakos frakciók. Szerinted milyen szerepe van a taxinak a szerveren? Szerinted hogyan működhet jól a frakció a szerveren?: Szerintem a Taxis Frakciónak nagy szerepe van a szerveren, mivel akinek nincs járműve vagy esetleg lerobban azoknak tökéletes.Továbbá akik megérkeznek a városba azoknak is hatalmas segítség a taxis frakció mert így nem kell gyalogolni több száz km-et Szerintem úgy működhet jól a frakció hogy, mindenki betartja a frakció szabályzatát és hogy,mindenkinek meglegyen a kötelező játszott perce. Továbbá hogy, a frakció tagjai meg tudjanak egyzeni. Miért téged válasszunk?: Megpróbálom a legtöbbet kihozni amit tudok és napi szinten fogok foglalkozni a frakcióval. Már előre vannak nagy terveim ami szerintem sikerülne ha a Frakció Leadere lennék. Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader? Ha igen, hol, és milyen frakcióé? Mennyi ideig?: Még nem voltam Frakció Leader de remélem hogyha megválasztanak nem fognak bennem csalódni. Edited Január 11, 2019 by Leon Hicks Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Walter Hozzászólva: Január 11, 2019 Megosztás Hozzászólva: Január 11, 2019 Elég jó pályázat lett. Egy javaslat, amit remélem megfogadsz. A rangoknál a "taxist" kicserélném sofőrre. pl.: 4. Sofőr 5. Haladó Sofőr... TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Leon Hicks Hozzászólva: Január 11, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Január 11, 2019 Köszönöm szépen a támogatásodat, és a javaslatodat megfogadtam és átírtam. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Január 12, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Január 12, 2019 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj.:Továbbiakat majd TS-en egyeztetjük. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések