Delmar Bates Létrehozva: Február 8, 2020 Megosztás Létrehozva: Február 8, 2020 IC/InGame neved: < Brandon Bates > A ban időpontja: < 2020.01.08(Ha Jól emlkészek) > A ban oka: < OOC szidás. OOC minősítés. > A ban időtartama: < 2035.01.08 > Admin neve, aki bannolt: < Daniel > Miért szeretnéd az unbant? < Mert belátom hogy a Magatartásom és a Példamutató Szójárásom ellenére. Átsetem egy határon amit nem kellet volna... és immáron szeretném Sajnálatomat kifejezni a NextGaming Rp szerver közössége felé hogy amiket mondtam nem volt helyénvaló és még ronda is volt.. Szeretném kifejezni Sajnálatomat a Szerver Tulajdonosa iránt amiért Szidtam/eléggé rossz dolgokat mondtam ezzel egyetembe szeretném Sajnálatomat Daniel(FőAdmin) felé kifejezni Hogy Rá is mondtam dolgokat. Stream/Videó alatt amiket Már Már Töröltem.. Igazábol amiket Mondtam Pl.: "A Tulaj nem ért a szerverekhez" Hazugság volt... Elfogadok minden olyan Kritikát ellen ami ezzel kapcsolatba érkezni fogy ha Jó ha Rossz Minden Döntést elfogadok És csöndbe olvasom! > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Február 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 15, 2020 Szia ! Megkapod,UB fejében 200 perces admin jail, bármi ilyen esetben visszakerül rád. Jó játékot ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések